04
Lun, Mar
21 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times


afis-incognito-turda-reprogramat

Primăria Municipiului Turda şi Consiliul Local Turda în colaborare cu Casa Municipală de Cultură organizează vineri, 04 Martie 2016, spectacolul Iubeşte Turda în “Luna Iubirii”(reprogramat din data de 19.02.2016).

Demonstraţiile de zumba, kangoo jumps, karate, dans sportiv şi programele pentru copii vor încânta publicul turdean prezent în zona centrală a oraşului, vineri, 04.03.2016, începând cu orele 16:00.

Elevii de la şcolile turdene vor interacţiona cu personajele de poveste şi vor participa la “carnavalul Primăverii”, iar în jurul orelor 18:00 va începe concertul susţinut de formaţia INCOGNITO.

Mulţumim sponsorilor Turda Salina Durgău SA, Bistro Taittu Turda şi InterArte Prod Serv Turda pentru sprijinul acordat în buna desfăşurare a activităţilor propuse.

Evenimentul Iubeşte Turda în „Luna Iubirii” va fi prezentat de către Oana Venţel - cunoscută şi apreciată pentru talentul şi dăruirea interpretării cântecelor de muzică populară.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare să participaţi la “carnavalul Primăverii” vineri, în data de 04.03.2016, de la orele 16:00.

 

 

Primăria Municipiului Turda

Consiliul Local Turda

Casa Municipală de Cultură

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh