29
Dum, Ian
23 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj, faptă prevăzută și pedepsită de Codul
 penal.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj.

Astfel, la data de 5 mai a.c., bărbatul de 41 de ani, din Turda, a fost depistat în timp ce primea 1.000 de lei de la persoana vătămată, sumă pe care acesta ar fi solicitat-o pentru a nu dezvălui aspecte din viața privată și care ar putea fi compromițătoare pentru persoana vătămată.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 3 - 4 mai a.c., cel în cauză ar fi amenințat, cu acte de violență și dezvăluirea unor aspecte compromițătoare ale vieții private, o femeie de 34 de ani, din Turda.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh