19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sportivii au participat la Zilele Câmpiei Turzii și Zilele Municipiului Turda - ZMT- Ed. a I -a,  cu prestații de dans sportiv: standard și latino americane, și au  mai avut onoarea să danseze în încheierea concertului lui Smiley, pe piesa „Oarecare”, coregrafia Oana Miron, acest dans fiind o surpriză pregătită de organizatori pentru artist.

Pe lângă aceste evenimente publice sportivii au fost invitați în cadrul unor evenimente private, pe care le-au onorat, deși erau în vacanță.Thumbnail image

Perechea SAROSI RARES - CRISAN MARIA au fost prezenți la Lotul National de latino, care s-a desfășurat la  Reghin, la mijlocul lunii iulie, unde s-au pregătit cu KARINA RUBIO - Spania și antrenorul de lot – ANDREI MANGRA. Tot ei la ZMT - Ed. a I -a au fost premiați de către D-l Primar MATEI CRISTIAN pentru activitatea depusă în slujba sportului turdean și a celui românesc, în anul 2016.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh