20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O conferință dedicată mamelor-antreprenor se va desfășura în premieră la Cluj-Napoca, în 24 noiembrie, de la ora 17:00, la Camera de Comerț și Industrie. În cadrul evenimentului, participantele vor discuta despre implicarea mamelor în comunitate și în afaceri, se vor da soluții și sfaturi pentru mămicile care își doresc să urmeze calea antreprenoriatului și se vor prezenta povești inspiraționale ale unor femei antreprenor din Cluj şi nu numai.

Prima ediție a conferinței M.A.M.A. (Mothers Are Mere Astonishing) se va desfășura sub titlul „La feminin: succes, echilibru, comunitate”. În cadrul evenimentului, opt speakeri își vor prezenta poveștile de succes și vor vorbi despre rolul mamelor în comunitate: deputatul Aurelia Cristea, blogger-ul Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană), Cristina Pogăcean (antreprenoare, alpinistă), Geanina Simion (antreprenoare, președinte ONG), Ruxandra Colhon (producător Antena 1 Transilvania), Dana Vaida (antreprenoare, medic obstetrică-ginecologie), Olga Vuşcan (antreprenoare, fotograf) și Dana Lupșa (președintele Asociației Happy Moms, organizatorul evenimentului).

 

Evenimentul de la Cluj va debuta cu o sesiune de autografe cu Ioana Chicet-Macoveiciuc, care va prezenta în avanpremieră romanul Miercuri, respirăm. Ea va vorbi și despre blogul ei de succes, www.printesaurbana.ro.

 

„Scopul conferinței este motivarea mamelor în a-și urma cu pasiune propria menire, prin exemple de femei și mame care inspiră prin realizările și forța lor”, a declarat Dana Lupșa. Un alt scop al evenimentului este strângerea de fonduri pentru proiectul Business Mom, care sprijină cu training-uri, mentorat și promovare mamele singure sau care au renunțat la serviciu pentru a deveni antreprenori. Proiectul a generat, în doar doi ani de activitate, creșteri substanțiale în 10 afaceri deținute de femei.

 

De asemenea, evenimentul va marca și înființarea Clubului Business Mom Cluj, care își propune să fie un centru de networking și mentorat pentru mame antreprenor sau care își doresc să devină antreprenori. Astfel de cluburi mai există în Brașov și Sibiu. Business Mom Cluj presupune întâlniri lunare pentru networking, socializare și schimb de experiențe, precum și informații din domeniul antreprenoriatului.

 

Conform Danei Lupșa, președintele Asociației Happy Moms, proiectul Business Mom s-a născut „din nevoia mamelor, demonstrată prin e-mailurile și mesajele primite după fiecare eveniment, care sună cam așa: mă regasesc în tot ce spui, vreau și eu să am afacerea mea, dar nu am curaj. E nevoie de cunoștinte tehnice − management, marketing, vânzări, planuri de afaceri −, de experiența practică a mamelor care au deja afaceri și de promovare.”

 

Asociația Happy Moms este o comunitate de mame, în majoritate antreprenori sau care își doresc să devină antreprenori, care se sprijină, se încurajează, își oferă soluții concrete la probleme specifice legate de antreprenoriat”, a completat aceasta.

 

La evenimentele de până acum ale Asociației, desfășurate la Brașov și Sibiu, au participat peste 200 de femei și au vorbit 20 de speakeri.

 

Contribuția pentru eveniment este de 50 de RON până pe 14 noiembrie și de 70 de RON începând cu 15 noiembrie. Suma se achită în contul Asociației Happy Moms: RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON), deschis la Banca Transilvania.

 

Pentru mai multe detalii despre Conferința M.A.M.A., vă invităm să accesați pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/events/184262018646522/

 

Mai multe detalii pe www.happymoms.ro

 

Persoană de contact: Dana Lupșa, președintele Asociației Happy Moms, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0722612965.

 

Organizator: Happy Moms
Sponsori: Podgoriile Jidvei România, Elena Potra - artist plastic, Florina Russu - fotograf, Meron, Floarea Ta
Parteneri: Aventuri în cinci, Părinte cuminte, Cuibul Berzelor, Casa Orena, Bebepufulete, Ciao Bella, Delicious Foods, JCI, Impress, Clubul educational privat "Veverita vesela" Cluj, Burtica Mea, Centrul de Pediatrie, Playful learning, Ary kindergarden, The Sisterhood, Ținutul soarelui

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh