06
Mie, Dec
14 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Toamna a trecut în vârtej de frunze galben-portocalii, ştiuleţi, dovleci şi  alte apropuri ale recoltei, şi pe la Grădiniţa Raţiu din Turda, materializându-se aici sub forma unui târg de sezon cu participare numeroasă.

Joi, 10 noiembrie 2016, la ora 16, s-a deschis Târgul Toamnei cu un cuvânt de bun-venit adresat participanţilor de către managerul instituţiei, Crina Răduţiu, acest moment fiind apoi urmat de o scurtă reprezentaţie artistică a grupei mari sub coordonarea cadrelor didactice, Ileana Vaidoş şi Adriana Coroi.

Fiecare grupă de preşcolari s-a aşezat, în continuare, în dreptul standului cu exponate proprii, unde împreună cu cadrele didactice, şi, mai ales, cu părinţi şi bunici, au început „târguiala” şi târguirea minunatelor produse realizate de mâini pricepute şi inspirate.

Atmosfera a fost una relaxantă, participanţii perindându-se pe la toate standurile şi culegând artefacte bucuroase de a fi luate acasă. S-au servit gogoşi rotund pudrate cu praf de zahăr şi ceai prietenos de fierbinte pentru orele răcoroase de toamnă petrecute în curtea grădiniţei. Zâmbetul la kilogram din reţeta propusă în borcănelele-amforă a fost multiplicat într-o cantitate mult mai mare şi mai darnică.

Fondurile colectate (2011 lei)  urmează a fi direcţionate spre înfiinţarea unui Club al Constructorilor LEGO, presupunând achiziţionarea de kituri/seturi LEGO, mult apreciate de către micii preşcolari, dar şi foarte utile dezvoltării a numeroase competenţe ale acestora.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh