17
Lun, Iun
9 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că din cauza ninsorilor abundente, circulația rutieră pe DN 18, km 12+000 – 3km 8+000, între locaitățile Baia Sprie și Mara a fost restricționată pentru autovehiculele cu masă totală mai mare de 7,5 tone.

Recomandăm ca rută ocolitoare: Baia Mare – Sein – Huța – Certeze – Sighetul Marmației.

 Rugăm participanții la trafic aă adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă.

 La această oră lucrătorii de drumuri acționează pe acest sector de drum cu 4 ATB cu lamă și răspânditor, un unimog și o autofreză.

 Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB

https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

 

 

CNAIR SA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh