04
Lun, Mar
21 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

CITY FASHION WEEK, ediția a II-a, Cluj-Napoca, 28-29 noiembrie 2016 a acordat PREMII lui Catalin Botezatu,Romanita Iovan si Letitia Pescariu sotia lui miliardarului Dinu Pescariu!

• CFW 2016 a adus pe scena clujeană 32 de designeri cu colecții surpriză și de impact
• Evenimentul a fost apreciat atât de către participanți, cât și de publicul numeros
• Nume mari din lumea modei românești au confirmat participarea la ediția din 2017
• CITY FASHION WEEK va continua să încurajeze și să promoveze tinerii designeri.
-Letitia Pescariu fiind mireasa evenimentului a primit premiul pentru cel mai bun model al anului!
CITY FASHION WEEK (CFW), ediția a II-a, desfășurată în 28-29 noiembrie 2016, a adus pe scena clujeană 32 de designeri cu colecții surpriză și de impact.
Cel mai mare festival de modă din Transilvania s-a bucurat de aprecierea artiștilor, a designerilor și de aplauzele unui public numeros.
Evenimentul a promovat și tinerele talente din domeniu, prin prezentarea pe podium a colecțiilor studenţilor facultăţilor de modă şi design din România.
CITY FASHION WEEK este singurul eveniment de modă din Transilvania care face parte din circuitul internațional al prezentărilor de modă din Milano, Paris, Londra şi New York. CITY FASHION WEEK a adus în fața publicului colecții surpriză, impresionante și de impact care stabilesc tendințele în modă.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost Cătălin Botezatu, alături de alți invitați de renume din lumea modei românești: George Hojbotă, Romanița Iovan, Gina Cas, Eli Lăslean și Gina Butiuc.

Cătălin Botezatu a precizat că este o bucurie să vină de fiecare dată în “orașul de suflet” Cluj-Napoca.
“Faptul că sunt invitat de onoare la un astfel de festival, categoric, mă onorează!CITY FASHION WEEK este cel mai important eveniment de modă din Transilvania și un concurent serios al prezentărilor de acest gen.
A fost o seară impecabilă cu o organizare de excepție și care încurajează tinerii desgineri”, a declarat Cătălin Botezatu.

Romanița Iovan a decis să revină pe podium, după o absență de trei ani, în cadrul CFW.
Creatoarea de modă a sărbătorit la City Fashion Week 25 de ani de carieră și a prezentat astfel 25 de piese aniversare.
Aceasta a promis că va fi prezentă la Cluj-Napoca și la ediția următoare a festivalului și a ținut să îl felicite pe Stefan Farrell, organizatorul CFW.
“Stefan Farrell a reușit să adune la Cluj 32 de designeri, dintre care patru au fost colegii mei de breaslă. După trei ani de absență am simtit că trebuie să vin la CITY FASHION WEEK. A fost un eveniment de succes, felicitări Stefan Farrell!”, a precizat creatoarea de modă.
George Hojbotă a revenit pe scena festivalului cu două colecții, una de fete exclusiv, în stil avangardist, și o alta pentru băieți multumind public pentru sansa acordata sa fie pe podiumul CFW altaturi de nume mari. Creatoarea de modă Eli Lăslean, cea care a îmbrăcat pe multe dintre vedetele din România, dar și pe prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a adus la Cluj-Napoca o colecție surpriză PRET A PORTER de impact si isi doreste sa revina la CFW 2017.

O colecție la fel de plăcută si plina de viata apreciată de public a fost cea a Ginei Butiuc, precum și cea semnată Michal Negrin, iar Mihaela Cîrlugea, a revenit la City Fashion Week cu o colecție unică cu tente
românești, inspirată din muzica lăutărească.
Pantofii, pentru fiecare casă de modă, au purtat semnătura lui Mircea Florea și Adrian Neacșa.
Alături de aceștia au fost prezenți la City Fashion Week Paolo Rossi, Cami Roatiș, Kinga Szilagyi, Anca Fărcaș, Zita Pop, Alina Pușcaș, Loredana Ciangău, Raluca Mureșan, Luminița Balazs, Alexandra Fricht, Lanys, Daniel Dobre & Sanziana Grama, Ștefania Borodi, Cristina Brad, Norberto , Ema Durnea, Silvia Simion, Irina Duțu, Andra Barac,Diana Mot.
De asemenea, în premieră în România, CFW a adus pe podium prezentarea noii colecții a însoțitorilor de bord Wizz Air.

Organizatorul evenimentului, Stefan Farrell, prin CityModels Cluj-Napoca ,cu o experiență de 20 de ani de activitate în lumea modelling-ului, a precizat că CFW intenționează să devină un eveniment de referință în moda românescă.
Acest lucru se va realiza prin educarea publicului, promovarea colecțiilor marilor creatori de modă, dar și prin promovarea și încurajarea tinerilor designeri. Astfel, City Fashion Week își face un obicei din a sprijini studenții facultăților de modă și design din România, pentru a-i determina să pășească încrezători în industria modei.
“A fost un eveniment de succes, un altfel de eveniment decât cele actuale din România, un eveniment de modă de înaltă clasă. Consider că a fost o lume bună, selectată atent, și suntem pe drumul cel bun de acum înainte pentru edițiile ce vor urma; asta pentru că deja lumea se formează , este atentă la creațiile și sfaturile designerilor, dar și la specificul acestor evenimente, iar asta ne determină să îi invităm și în edițiile următoare”, a declarat Stefan Farrell, directorul general al CFW.
După succesul ediției din acest an, CFW va aduce din nou în fața publicului, în 2017, nume de referință în moda românească. Designeri români de top au confirmat deja participarea la CITY FASHION WEEK 2017.
“La ediția din 2017 vor fi din nou prezente la Cluj-Napoca nume importante, precum Alexandru Ciucu, Liza Panait, Romanița Iovan, Cătălin Botezatu ,Doina Levinta și mulți alții și, bineînțeles, tinerii designeri
de care festivalul are nevoie și pe care îi va promova în continuare”, a adăugat Stefan Farrell.
Premiul pentru cea mai buna colectia feminina a fost acordata ROMANITEI IOVAN, PREMIUL pentru cea mai buna colectie masculina lui Catalin Botezatu si alte 3 premii de debut : Sanziana Grama si Daniel Dobre - Bucuresti
                            Irina Dutu Zgaia
                            Anca Farcas
CFW 2016 a fost susținut de Q Clinic, Wizz Air, ADEN Cosmetics ,Wonderland Resort, Hotel Napoca, Grand Hotel Italia, Hotel Athos, PMA Invest, Sun Garden și mulți alții.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi la această ediție și vă așteptăm și în 2017!

Stefan Farrell
director Festival
tel: 0740717100 -0722717100

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh