20
Sam, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vineri, 16  decembrie, orele 16:00-18:00, în incinta Bisericii  Centrale Reformate,  str. M. Kogălniceanu, nr. 21 Royal School in Transylvania va organiza cea de-a II a ediţie a concertului de colinde intitulat “Nine Lessons and Carols with candles”.

Concertul de colinde va fi susţinut de către corul școlii, având ca invitaţi speciali pe interpretul de muzică populară Dumitru Fărcaș, soprana Cecilia Csomai acompaniată de Casiana Lazăr, Corul Dioaconia din Florești, precum și un grup de muzicieni de la Academia de Muzică Gh. Dima.

La eveniment vor participa și reprezentanţi ai instituţiilor publice locale, centre culturale, reprezentanţi ai societăţii de business multicultural şi internaţional al Clujului, asociaţii și alţi invitaţi ai Royal School in Transylvania. Concertul de colinde are şi un scop caritabil – donaţiile vor fi oferite copiilor bolnavi susţinuţi de asociaţia Little People. Concertul face parte dintr-o serie de manifestări dedicate Sărbătorilor de Iarnă, organizate în luna decembrie de întreaga comunitate Royal School.

Fundaţia School For Europe a lansat, la Cluj-Napoca, în 2015, în premieră europeană, un proiect inovator în educaţie, Royal School in Transylvania, care nu este doar cea mai nouă şcoală din Cluj-Napoca unde se predă curriculumul naţional al Angliei, este o şcoală deschisă comunităţii, pentru cei care înţeleg importanţa unei educaţii adaptate prezentului. Reprezintă o a patra cale în educaţie, care face legătura între educaţie şi societate. Royal School in Transylvania este o şcoală fântână care atrage membrii comunităţii, oferindu-le posibilitatea de a se implica în beneficiul educaţiei. Oricine poate contribui cu experienţa, expertiza şi diverse resurse, pentru crearea unui mediu optim de învăţare: copiii, profesorii, părinţii, fondatorii, guvernatorii sau sponsorii-cu toţii provenind din societatea extinsă.

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh