20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Cluj vă invită să participaţi la evenimentul „T...RENul lui Moș Crăciun”, care pornește  în călătoria sa magică mâine, 21 decembrie 2016.

T...RENul este format dintr-un automotor DESIRO. Pornim astfel într-o călătorie magică și o atmosferă de sărbătoare, într-o lume plină de veselie și zâmbete cu și pentru copii, cu povești din lumea minunată a copilăriei.

Invitații speciali ai evenimentului sunt copiii cuminţi ai unei clase întâi de la Şcoala Iuliu Haţieganu din Cluj Napoca. Copiii vor face o scurtă călătorie, cu plecare din staţia CFR Cluj Napoca la ora 10,00. Pe parcursul călătoriei, copiii vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru a călători este aceea de a avea un bilet.

De asemenea, vor avea ocazia să învețe de unde pot găsi informații despre mersul trenurilor, cum se cumpără un bilet şi altele asemenea.

În așteptarea lui Moș Crăciun,  micuţii vor  participa la diferite acţiuni, iar la întoarcere, un călător special se va afla în tren alături de copii: Moș Crăciun.

„T...Renul lui Moș Crăciun!”: O poveste magică ce prevestește Spiritul Crăciunului cu emoții, zâmbete, bucurie, surprize...

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh