29
Vi, Mar
18 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Promisiunea ministrului Transporturilor, Lucian Șova, că va deschide Autostrada Sebeș-Turda în luna mai, nu a fost respectată. Consemnam în 15 martie 2018 că „Ministrul Lucian Șova a vizitat chiar ieri Loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Sebeş-Turda, în lungime de 29 de kilometri și spune că și-a făcut o prioritate din deschiderea acestor două segmente în cursul lunii mai 2018”. Declarația sa completă și alte informații despre subiect puteți reciti aici: 

14 mii de semnături pentru deschiderea A 10, Turda-Aiud (29 de km). Ce spune ministrul transporturilor

Asociația Pro Infrastructură a transmis azi un nou comunicat de presă în care condamnă atitudinea autorităților de a nu deschide circulației autostrada care stă închisă pentru români, deși este finalizată. 

„Vă prezentăm o nouă filmare aeriană, de acum două zile, de pe lotul 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Au trecut două luni de la ultima noastră vizită și autostrada finalizată își așteaptă în continuare traficul!

S-au dus pe apa sâmbetei toate promisiunile oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor România care ne-au zis că vor da drumul în luna mai, apoi în iunie.

Domnule ministru anti-autostrăzi Șova, domnule director al Companiei Naționale Anti-Infrastructură din România Neaga, cât mai intenționați să întindeți această limită a decenței și a bunului simț? Cât timp își vor mai risca viața oamenii pe drumul național paralel, în timp ce la câțiva metri distanță zace o autostradă care le oferă siguranță net superioară?

DESCHIDEȚI AUTOSTRADA A10 AIUD-TURDA!”, se arată în comunicatul de presă semnat de API.

Atitudinea autorităților centrale este cu atât mai supărătoare cu cât nu informează beneficiarul final al autostrăzii, adică cetățeanul român, despre motivele ne-deschiderii acestei foarte importante căi rutiere.

Vedeți aici și o filmare aeriană realizată de Asociația Pro Infrastructură, în care se poate vedea că autostrada este finalizată:

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh