04
Sam, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cea mai galonată instituție școlară din municipiul Turda, Colegiul Național Mihai Viteazul, continuă să se modernizeze. Nu mai departe de vineri, 9 decembrie 2012, acolo s-a inaugurat un cabinet stomatologic, utilat conform standardelor medicale din domeniu.

Cabinetul s-a deschis în fosta sală 13, cum este cunoscută de foștii elevi ai liceului, care a fost compartimentată și aranjată, ba chiar mobilată cu cele necesare, pentru a putea deveni, pe cheltuiala Serviciului Public de Asistență Socială Turda, un cabinet stomatologic modern. 138 000 lei a fost cheltuiala totală pentru realizarea cabinetului care va funcționa la parterul Colegiului Național Mihai Viteazul, din care 100 000 de lei sunt bani de la bugetul, iar 38 000 de lei este participarea instituției școlare ai căror elevi și angajați vor beneficia de noua facilitate.

Primarul turdean, Cristian Matei, a declarat, cu ocazia inaugurării cabinetului de la CNMV că precizat că îi mulțumește noului director de la SPAS, Monia Koti, pentru implicare și derularea cu rapiditate a acestei modernizări. „S-a renunțat la achiziționarea unei mașini de transport persoane, pentru a se investi în acest cabinet, inițiativa fiind chiar a dânsei. Bineînțeles că am aprobat acest demers. Îl felicit pe dl doctor care va lucra aici și îi doresc succes”, a mai spus primarul turdean.

 

Directorul Colegiului Național Mihai Viteazu, Florin Miron, a mulțumit, la rândul său atât SPAS cât și Primăriei Turda: „Aduce până la urmă un beneficiu, acest proiect, tuturor elevilor din această școală și nu numai. Așteptăm și alte proiecte de acest gen și, până la urmă, putem considera că este un pas normal în tot ce înseamnă funcționarea instituțiilor de învățământ din oraș”, a spus directorul CNMV.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh