20
Sam, Apr
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, face un nou apel către prietenii și cunoștințele sale, pentru a salva o fetiță aflată în comă din cauza unul virus care i-a infectat creierul.

„Cei care doresc să doneze sânge alături de mine și de prietenii mei pentru micuța Crina Bocoș, (Camelia Bocos) miercuri dimineață pleacă un autocar către Cluj, în acest scop. Plecarea este din parcarea de lângă Primărie, la ora 8.00, maxim 25 de persoane. Fiți și voi alături de cei în nevoie! Înscrieri pe privat”, a făcut apel Dorin Lojigan, primarul care s-a dovedit extrem de activ în domeniul social, angrenându-se în mai multe campanii umanitare.

 

Iată apelul zguduitor al unei mame, apel care l-a sensibilizat pe primarul din Câmpia Turzii: „Dragi prieteni virtuali sau nu, ne aflăm într-un impas al vieții în care suntem nevoiți să vă cerem ajutorul. Mai exact, Crina, gălușca noastră iubită de 3 luni și 3 săptămâni are nevoie de ajutorul nostru și al vostru. Acum o săptămână sărbătoream creștinarea ei și astăzi se află în comă datorită unui virus care i-a provocat o infecție mare la nivelul creierului. 
Pentru aceia dintre voi care vreți să ne ajutați, vă rugăm să vă prezentați la Centrul regional de transfuzii sanguine din Cluj Napoca, str. Nicolae Bălcescu nr 18, de luni până vineri între orele 8-13 să donați sânge pentru Crina, nu contează grupa sanguină, contează doar să fiți clinic sănătoși. De asemenea, trebuie să precizați că donați pentru Bocoș Crina Octavia internată la ATI Medical. Vă mulțumim din suflet anticipat pentru gestul vostru care sperăm să o ajute pe Crina. 
Vă rugăm să aveți milă de sufletul nostru și să nu ne bombardați cu mesaje și întrebări pentru că nu avem dispoziția necesară să le facem față, singurul ajutor de care avem nevoie este să primim acest sânge de care are nevoie Crina și cel mai important, să vă rugați pentru ea, să o aducem acasă sănătoasă. 
Mulțumim din suflet!”, a scris pe Facebook mama micuței, Camelia Bocoș.

Ne alăturăm și noi primarului din Câmpia Turzii, îndemnându-vă pe cei care puteți să ajutați familia aflată la ananghie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh