26
Vi, Apr
1 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Daciana Constantea, tânăra dar talentată solistă din Câmpia Turzii, și-a trecut în palmares un nou trofeu, pe cel mai important pus în joc la Festivalul Internațional „Mărțișor” 2017, ediția a 6-a: Marele Trofeu. Aceasta la numai o săptămână după un alt concurs dificil, Festivalul National „Artist 100%”, desfășurat în perioada 25-26 februarie 2017 la Sala „Patria” a Filarmonicii din Brașov. Acolo au participat peste 100 de concurenți, dar Daciana a convins juriul, prin interpretarea sa, că merită un trofeu și un premiu incluzând participarea la Proiectul SUPER VOX care se va desfășura în Brașov, în perioada toamnă – iarnă.

A urmat, cum spuneam, Festivalul Internațional „Mărțișor”, de cântece dedicate primăverii și mamei, desfășurat la Liceu Teologic Emanuel din Sectorul 4. Acolo, Daciana Constantea a interpretat o piesă internațională „Oh, mother”, pentru grupa 13-17 ani. Emoțiile prin care a trecut concurenta ne sunt relatate de mama acesteia: „După o pauză de jurizare, în care cei peste 100 de concurenți așteptau cu emoție, a sosit și premierea grupei 13-17 ani, în care a evoluat Daciana. Acest moment a fost unul foarte emoționant pentru ea deoarece ea nu a fost anunțată decât ultima, când s-a și încheiat acest concurs, cu finala de gală. A fost  apreciată, lăudată și aplaudată de către toți cei prezenți, notată în unanimitate cu nota 10 de către toți membrii juriului”, ne spune mama Dacianei.

După aceste concursuri, vitrina Dacianei s-a îmbogățit cu încă două trofee deținând astfel în prezent un număr de 80 de cupe, câștigate în competiții de gen atât în țară, cât și în străinătate, în Cehia, Malta, Ucraina sau Polonia.

Putem spune, așadar, că municipiul Câmpia Turzii este reprezentat și prin această tânără talentată, în vârstă de doar 13 ani,  chiar dacă acum se pregătește în capitală, la Școala de Canto „Next Star Studio”, îndrumată de profesoara, Anca Pârlog, o distinsă și apreciată soprană.

Mama Dacianei ne asigură că talentata interpretă ține pasul cu școala, nu neglijează nicio materie, iar notele sale sunt de 9 și 10. Mulțumind profesoarei sale de canto, Anca Pârlog, dirigintei Carmen Repciuc și conducerii școlii, precum și tuturor oamenilor care au ajutat-o sa își atingă  visul de a concura în cât mai multe competiții artistice, Daciana Constantea își dorește în viitorul apropiat participarea la emisiunile deja cunoscute: X FACTOR sau VOCEA ROMANIEI JUNIOR.

Daciana Constantea, o tânără speranță, prin multă ambiție și perseverență a reușit să atragă atât în tara cat și în străinătate, o ploaie de aplauze și nenumărate aprecieri, atât din partea spectatorilor cat și a specialiștilor din domeniul muzical.

O felicităm pe perseverenta Daciana Constantea și îi dorim mult succes în continuare.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh