17
Lun, Iun
9 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageSpațiul generos avut la dispoziție de unele școli din oraș, dar neamenajate corespunzător, i-a dat idei edilului șef al Câmpiei Turzii. Mare iubitor al curățeniei, așa cum îl știu toți locuitorii orașului, dar și al peisagisticii urbane, Radu Hanga dorește să folosească experiența specialiștilor de la Domeniul Public Câmpia Turzii pentru amenajarea sau mai bine spus, rearanjarea fiecărei curți a școlilor și liceelor din oraș. Chiar în aceste zile este în curs de reproiectare curtea şcolilor, acolo unde sunt spaţii verzi, dar se discută şi cu cei din conducerea instituțiilor respective de învățământ, pentru a-și  spune şi ei părerea despre planul spaţiilor verzi.

Primarul Radu Ioan Hanga ne-a declarat că dorește amenajarea unor curți ale școlilor așa cum vedem la campusurile educaționale din țările occidentale. ”În domeniul mediului și al salubrității stradale, care ține atât de curățenie cât și de peisagistică, avem planuri mari. Cu cei de la Domeniul Public dezvoltăm niște activități și dorim să ne ocupăm de spațiile verzi de la școli, cimitire și alte spații publice din oraș. Noi ne tot facem planuri cu Parcul Central din oraș dar nu se duce nimeni să taie o creangă, să toaleteze copacii de acolo, un lucru care nu ține de mari studii strategice ci de o activitate curentă de igienă a parcului. Vom încerca să facem un ambient cât mai plăcut locuitorilor”, a promis primarul Câmpiei Turzii.

Nu numai școlile se află în ”vizorul” primarului Radu Hanga ci și cimitirele din oraș și toate celelalte spații publice care suportă îmbunătățiri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh