16
Mie, Ian
37 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Suntem anunțați prin intermediul unui comunicat de presă că Primăria Municipiului Câmpia Turzii a depus o cerere de finanțare, pentru:

- reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic Victor Ungureanu din Municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, în data de  05.01.2018, ora 00:55:03, prin intermediul aplicației electronice MySMIS, proiect în valoare de 12.449.324, 91 lei (TVA inclus).

„Cererea de finanțare va fi verificată din punct de vedere al conformității administrative și eligibilității, conform prevederilor Ghidului specific aplicabil.

Prin intermediul acestui proiect se dorește reabilitarea clădirii și a sălii de sport a Colegiului Tehnic Victor Ungureanu, dotarea laboratoarelor de informatică, a atelierelor de croitorie, modernizarea rețelelor Wi-Fi, precum și dotarea sălii de festivități cu sisteme audio-video de proiecție”, se mai arată în comunicat.

Aplicația a fost depusă în cadrul Programului Operațional Regional 2014-20120/POR/318/10/2, POR 2017/10/10.2/7 regiuni/ “Îmbunătățirea infrastructurii educaționale/Creșterea gradului de participare la învățământul profesional și tehnic și învățare pe parcursul vieții”, care s-a deschis în data de 04.01.2018, ora 13.30.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh