21
Joi, Mar
67 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Daciana Constantea, artista din Câmpia Turzii care a adus multe trofee în concursuri muzicale își începe anul 2018 cu o primă participare la o competiție de gen, deosebit de importantă, la Bacău. În 20 ianuarie, Daciana Constantea, din Câmpia Turzii, va concura la trei secțiuni la concursul de talent Sub Steaua lui Eminescu - Campionatul de artă 2018 „Provocarea Talentelor” - Etapa 1 din Bacău: Pop românesc, Etno,  Pop internațional.

Daciana Constantea de 14 ani a început cu seriozitate pregătirile pentru mai multe competiții de nivel național și internațional, programate să aibă loc în acest an. Micuța artistă este obișnuită să lucreze  în mod susținut dar plăcut sub îndrumarea profesoarei sale, soprana Anca Pârlog, de la Școala de Studii muzicale și Arte „Next Star Studio”, împreună cu care, în echipă, s-a obișnuit să obțină, dincolo de trofee, satisfacții și mari merite.

Daciana este elevă în clasa a-VIII-a la Școala „Avram Iancu” din Câmpia Turzii și se bucură de înțelegerea conducerii școlii și a  dirigintei Carmen Repciuc, când este nevoită să absenteze fiind plecată la concursuri și festivaluri. Silitoare, ea recuperează însă, întotdeauna lecțiile pierdute, iar participările sale în competiții nu o fac să neglijeze școala, mai ales că, la finalul acestui an școlar așteaptă un examen greu, cel de capacitate.

Tânăra concurentă are la activ un palmares impresionant: 40 de competiții și 90 de premii. Însă ea este decisă să nu se oprească aici și și-a stabilit un „target” ambițios pentru anul 2018, care tocmai a început, acela de a câștiga premiul cu numărul 100 din cariera sa, deja extrem de prolifică.

 Mama sa ne mărturisește că „toate sacrificiile, susținerea de către Asociația Pentru Familie, alte sponsorizări și sprijinul unor oameni cu suflet, pregătirea vocală, ambiția și talentul nativ au adus satisfacții și aprecieri, medalii de aur și trofee atât în România, cât și în alte țări, de-a lungul anilor din competiții. Toate participările fetiței la competițiile de muzică interne și internaționale au la bază dorința de a reprezenta orașul natal, Câmpia Turzii, iar pentru aceasta muncește foarte mult pentru a-și șlefui talentul cu care a fost înzestrată. Daciana își amintește cu plăcere de personalități care i-au intrat la suflet, cunoscute la festivaluri și concursuri festivaluri și apreciate de ea: doamna Steriana Bogardo, doamna Eugenia Ursu, doamna Maria Ene, domnul Marius Țeicu, domnul prof. Ștefan Iordache, domnul Marian Stere și alții”, ne povestește mama Dacianei.

Pentru toate meritele și rezultatele obținute, unice în Câmpia Turzii la vârste fragede, de copil și adolescentă, merită sincere felicitări și aprecierile unui oraș întreg oraș natal, care să se bucure alături și împreună cu micuța talentată și muncitoare artistă. Îi dorim succes la Bacău și  în viitoarele competiții din acest an!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh