29
Vi, Mar
17 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tânăra interpretă de muzică ușoară din Câmpia Turzii, Daciana Constantea, continuă să câștige premii și trofee, bifând festival după festival și concurs după concurs. Ea își reprezintă orașul natal cu multă dăruire, iar rezultatele sale vin, desigur, după multă, multă muncă.

Ultima sa ispravă: câștigarea Trofeul Grupei, cu piesa „Mai frumoasă”, la secțiunea Pop Românesc, și a Premiului I la Pop Internațional, cu melodia „I have nothing”, în cadrul Concursului Național de Interpretare Muzicală „Armonii de Iarnă”, desfășurat în 17 februarie 2018 la București. Organizator al festivalului a fost Scoala Harmony Music, iar director, prof. Amira-Maria Wadah.

Daciana nu a mai concurat la secțiunea Etno, din cauza oboselii acumulate pe drum și în cadrul concursului, la acea secțiune ea ar fi trebuit să cânte mult după miezul nopții!

Pe Daciana o vor aștepta alte competiții la nivel național, ea este însoțită doar de mama sa care ne-a transmis: „Sunt mereu mari sacrificii financiare și fizice, de timp, călătorind doar cu trenul la sute de km de casă. Competiția din data de 17.02.2018  a fost un mare succes, Daciana reușind să fie remarcată din 200 de copiii, chiar daca interpretările ei au fost la miez de noapte. A fost puternică să își ducă aceste momente artistice cât mai corect și plăcut, dar pentru secțiunea de la etno, din păcate, nu a mai făcut față, renunțând să mai cânte, fiind programată după ora 01.10”, subliniază mama Dacianei.

Felicitări Dacianei și profesoarei sale, soprana Anca Pârlog, dar și tuturor celor care o susțin!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh