16
Mie, Oct
46 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Raportul de activitate privind acţiunea de capturare a câinilor fără stăpân în ianuarie 2018 relevă faptul că, în prima lună a anului, au fost ridicați de pe raza municipiului Câmpia Turzii un număr total de 33 de câini fără stăpân, dintre care 22 au fost masculi iar 11 femele.

Dar iată ce se arată în raportul semnat de șeful poliției locale, Cozmin Alexandru Rotar și responsabilul de ecarisarea teritoriului, medicul veterinar Alin Irimieș: „În perioada 08.01 - 29.01.2018 s-au desfăşurat, în baza contractului de servicii încheiat cu Asociaţia Centrul de Ecarisaj Turda, un număr de 7 (şapte) acţiuni de ecarisare a zonei teritorial-administrative, din care două la solicitarea Primarului municipiului Câmpia Turzii. Acţiunile întreprinse au vizat întreaga zonă a municipiului şi au constat în identificarea şi strângerea câinilor fără stăpân, care circulă liber, fără însoţitor pe domeniul public al municipiului, capturându-se un număr de 33 câini, niciunul nu a fost identificat ca având microcip. Câinii au fost preluaţi cu proces verbal, în baza formularului individual de capturare, de către echipa de ecarisaj şi transportaţi pentru aplicarea prevederilor legale în adăpostul propriu al prestatorului, amenajat în localitatea Turda, str. Bogata, jud. Cluj. În perioada menţionată au existat solicitări pentru adopţia unui număr de 13 câini, aceştia au fost
sterilizaţi, vaccinaţi antirabic, identificaţi prin microcipare şi înregistraţi în RECS (registrul electronic al
câinilor cu stăpân), conform prevederilor legale”
, se menționează în raportul menționat.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh