17
Joi, Ian
34 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Ziua de 1 iunie 2018 va fi una cu adevărat specială pentru copiii din Municipiul Câmpia Turzii.

Asta deoarece administrația locală le-a pregătit celor mici o adevărată desfășurare de forțe, astfel încât aceștia să ia contact cu principalele instituții de intervenție din județul Cluj.

De la ora 10:00 este programat un spectacol de teatru de păpuși, în cadrul căruia copiii vor intra în lumea minunată a poveștilor spuse prin intermediul marionetelor, vizionând „Scufița Roșie”, la scena mare din Parcul Municipal.

Începând cu ora 10:30, intră în acțiune efectivele trupelor de militari, jandarmi, polițiști, pompieri și medici de urgență, care le vor prezenta copiilor o expoziție de tehnică militară și utilitare, dar și demonstrații de intervenție în cazuri de urgență.

În paralel cu expoziția organizată de instituțiile de urgență ale județului Cluj, Asociațiile Slow Food Turda, Cercetașii României și Asociația Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii vor organiza ateliere de creație și aplicații practice în domeniul gastronomiei, picturii, sculpturii și activităților cercetășești.

Toate acestea se vor întâmpla vineri, 1 iunie 2018, pe platforma betonată din Parcul Municipal!

Punctul culminant al sărbătoririi copilăriei este reprezentat de concertul extraordinar ELLA BELLA și prietenii, în data de 2 iunie 2018, de la ora 18.00, la scena mare din Parcul Municipal.

Vă așteptăm în lumea colorată a purității și inocenței - COPILĂRIA!

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh