17
Joi, Ian
34 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Consilierii locali din Câmpia Turzii sunt convocați mâine, 45 iunie 2018, în ședință extraordinară,pentru luarea unor decizii foarte importante pentru orașul lor. Dincolo de proiectele de hotărâre referitoare la aprobarea creditelor de angajament necesare unor proiecte de mare valoare financiară, entru modernizarea și realizarea unor obiective din oraș, aleșii locali vor trebui să aprobe „Actualizarea „Programului  anual  de  întreţinere, modernizări şi investiţii pentru anul 2018’’. conform „Contractului de delegare a serviciului public pentru construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere şi pietonale, amenajare, întreţinere şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi, montare de mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, amenajări, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness și skate- park aferente domeniului public si privat al municipiului Câmpia Turzii’’, aprobat prin H.C.L. nr.82 din 26.04.2018.

În tabelul alăturat puteți vedea propunerea executivului condus de primarul Lojigan. Dacă aveți nemulțumiri sau alte sugestii, puteți să le faceți în cadrul ședinței publice de marți, 5 iunie 2018, de la ora 15.

În afara celor 4.708.327 lei prevăzuți pentru lucrările în continuare, Consiliul local Câmpia Turzii a alocat 1.624.400 lei pentru lucrări noi, „Lucrări de întreţinere reparații  și intervenții accidentale pe drumuri și străzi”, astfel că totalul sumelor prevăzute pentru dumuri se ridică la 6.332.728 lai.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh