18
Joi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, i-a înmânat astăzi premiul special sportivului, Iosif Băndulă, de la AGM Ringbox Câmpia Turzii, pentru rezultatul deosebit, obținut la începutul lunii, în cadrul Campionatului Național de Cadeți de la Arad.box campion bandula
„După 35 de ani, Câmpia Turzii are un nou campion la box, categoria cadeți. Apreciez rezultatul obținut și consider că munca acestui tânăr trebuia recompensată. Primăria Câmpia Turzii îi oferă un premiu de 3000 de lei tânărului campion. Chiar dacă închiderea sălilor de sport a îngreunat pregătirea sportivilor, această măsură a fost compensată prin munca antrenorilor. Îl felicit pe tânărul campion, cât și antrenorii acestuia, dorindu-le ca pe viitor să obțină cât mai multe rezultate demne de podium !”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii. Rezultatul tânărului pugilist duce mai departe tradiția sportivă din orașul nostru și menține vie flacăra performanței sportive. Iosif Băndulă a demonstrat, prin munca și rezultatul său, că obstacolele vieții nu se pot pune în calea gloriei, atunci când ești ambițios și devotat în ceea ce faci.

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh