19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turda a ratat posibilitatea de a își redeschide restaurantele și cafenelele începând de azi, 28 decembrie 2020, având, în continuare o rată a incidenței cazurilor noi de Covid – 19 de 3,50 la 1000 de locuitori.campia turzii restaurante

Câmpia Turzii însă a reușit să înregistreze o astfel de rată cumulată pentru 14 zile de doar 1,88 la mia de locuitori.

Astfel că, prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 100 din 27 decembrie 2020, Câmpia Turzii a trecut la scenariul galben, la mică distanță de scenariul verde, cu o rata incidenței de 1,88 la 1000 de locuitori.

La Câmpia Turzii, a fost nevoie de circa două luni de restricții conform scenariului roșu, pentru a se ajunge de la indicele de 7,50 la 1.88.

Noua Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este valabilă pentru 14 zile, astfel că la Turda și Cluj-Napoca, restaurantele și cafenelele vor rămâne închise cel puțin până în 11 ianuarie, excepție făcând spațiile deschise gen terase.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh