30
Ma, Noi
25 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Acesta a fost sloganul sub care s-a desfășurat acțiunea caritabilă menită a sprijini doi camarazi din Forțele Aeriene, greu încercați de viață. Este vorba despre comandorul (r.) Marian Mitrică, fost instructor de navigație aeriană la Baza 71 Aerianăactiune caritabila „General Emanoil Ionescu” și soția sa Carmen, plutonier major – controlor de trafic aerian, ambii diagnosticați cu forme de cancer. Evenimentul a fost organizat la un complex turistic din Câmpia Turzii și a inclus mai multe activități sportive.
Divizia 4 Infanterie „Gemina” s-a alăturat inițiativei de a veni în sprijinul familiei Mitrică. Astfel, echipa de minifotbal „Gemina Cluj” a participat la turneul de fotbal organizat și a donat în cadrul acțiunii caritabile. De asemenea, prin compartimentul Educație fizică al diviziei, a fost amplasat un boot camp, iar cei prezenți au avut ocazia de a-și testa abilitățile sportive pe traseul care a inclus, printre altele, flotări, abdoneme, mers în echilibru și deplasare printre obstacole.
 
M.Ap.N.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh