19
Ma, Oct
32 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
150 de elevi de la școlile primare din Municipiul Câmpia Turzii vor avea ocazia ca și în anul școlar 2021-2022 să beneficieze de avantajele programului „Școală după școală”.scoala dupa scoala
În cadrul celei mai recente ședințe organizată în data de 30 septembrie 2021, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat propunerea primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN de continuare a proiectului demarat în urmă cu doi ani.
Prin intermediul acestui program, cei 150 de beneficiari, din clase primare ale școlilor din oraș, vor avea ocazia să-și facă temele, să-și petreacă timpul liber și să primească o masă, după orele de școală.
„Pe lângă sentimentul de bucurie generat de faptul că 150 de copii din orașul nostru beneficiază de avantajele acestui program, mă încearcă și unul de mândrie. Mă mândresc cu faptul că la Câmpia Turzii se desfășoară programe speciale pentru sistemul de învățământ, precum Școală după școală, tichetele de grădiniță sau altele. Câmpia Turzii are viitor, dar pentru a-l dezvolta, trebuie să investim în pregătirea tinerelor generații”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.
 
Direcția Relații cu Comunitatea
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh