19
Ma, Oct
32 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Vă informăm că persoanele imobilizate sau nedeplasabile din Municipiul Câmpia Turzii, împreună cu asistenții personali ai acestora (dacă au) și cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie, pot să fie înscrise pentru vaccinare împotrivavaccinare COVID-19, în baza deciziei personale, cu doza 1, 2 sau 3, prin Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului.
Referitor la doza 3, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), recomandă ferm această doză persoanelor cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe – persoane peste 65 de ani sau cu boli cronice (indiferent de vârstă).
Sunt două condiții pentru vaccinarea cu doza 3: să fie două doze de vaccin administrate și să fie trecute 180 de zile de la a doua doză.
Campania are loc în perioada 04.10.2021 - 15.10.2021. Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să apelați numerele de telefon, 0264 -366396, 0743 - 036709, interval orar 8:00-16:00.
Direcția Relații cu Comunitatea
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh