16
Ma, Apr
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Astăzi ne exprimăm toate gândurile bune, de apreciere și respect față de cadrele didactice care au contribuit la formarea noastră ca oameni.
 
Fiecare dintre noi își amintește cu drag de momentele petrecute în compania educatorului, învățătorului și al profesorului. Chiar dacă educația începe în familie, dascălii sunt cei care continuă să pună bazele cunoștințelor noastre!
 
De aceea, un simplu MULȚUMESC nu este de ajuns pentru a ne exprima recunoștința față de răbdarea și implicarea aratată de DUMNEAVOASTRĂ!
 
Doamnelor și domnilor profesori, sunteți adevărați promotori ai generațiilor de elevi, care fără sprijunul și îndrumarea dumneavoastră nu și-ar putea împlini idealurile. 
 
Primăria Municipiului Câmpia Turzii rămâne cel mai de încredere partener al învățământului din oraș. În anul 2016 am pornit pe un drum al dezvoltării infrastructurii de educație și vom continua să investim în generațiile care vor urma.
 
La Mulți Ani, tuturor cadrelor didactice!
 
 
 
 
 
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh