04
Dum, Iun
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Astăzi a fost inaugurată filiala din Câmpia Turzii a Academiei Pîrv11.
Cea mai titrată voleibalistă din istoria României, Cristina Pîrv, fondatoarea academiei, a ales Municipiul Câmpia Turzii pentru a dezvolta acest proiect sportiv.
Am participat la evenimentul de inaugurare alături de conducerea Liceului Teoretic „Pavel Dan”, doamna consilier local, Finica Oltean, întreg staff-ul Academiei Pîrv11 precum și copiii care se antrenează în cadrul academiei Pîrv11.
O felicit pe doamna Cristina Pîrv, căreia îi mulțumesc că a ales Câmpia Turzii pentru acest demers voleibalistic, prin care crește campioni pentru generațiile viitoare. Sunt convins că, prin această academie, voleiul din Câmpia Turzii se va dezvolta, iar mulți copii vor fi inițiați în acest sport de echipă. Primăria Municipiului Câmpia Turzii va sprijini activitatea Academiei și vom fi alături de staff-ul lor, pentru ca împreună să pregătim campionii de mâine.
 
Primarul Câmpiei Turzii,
Dorin Lojigan
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh