22
Sam, Iun
5 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
intotdeauna, mi-a plăcut să cunosc oameni, să le aflu poveștile de viață și să interacționez cu ei. Mereu am vrut să aflu ce dezvăluie o privire, un surâs, o poveste.
Un astfel de moment am avut și la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, când, din mulțimea prezentă, privirea mi-a fost acaparată de un cetățean. Deși se afla într-un scaun mobil, având ambele picioare amputate, cetățeanul nostru urmărea cu mare interes și admirație evenimentul.
M-am interesat cine este și unde locuiește și am decis ca astăzi, să-i fac o vizită.
Domnul se numește Teofil Baciu și locuiește în cartierul Sâncrai, iar povestea lui de viață este una cu adevărat impresionantă. Vizita a fost una emoționantă, de ambele părți, domnul Baciu simțindu-se onorat de acest gest. Totodată, mi-a mărturisit că, în cei aproape 30 de ani de când a avut accidentul, nu a fost vizitat niciodată de autoritățile locale.
Cu ocazia vizitei i-am dăruit un drapel tricolor, pe care să-l poarte la toate manifestările la care va asista, i-am strâns mâna și mi-am exprimat, în mod sincer, bucuria și entuziasmul de a-l cunoaște, invitându-l totdată, să fie alături de noi, la evenimente organizate de Primăria Municipiului Câmpia Turzii.
Astfel de oameni, care reușesc să ducă o viață normală, în ciuda faptului că viața le-a fost potrivnică, sunt exemple pentru noi. Ei ne demonstrează, în fiecare zi, că nu există „nu se poate”!
Vă mulțumim, domnule Baciu!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh