16
Ma, Apr
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Am premiat astăzi cuplurile care, în anul 2022, au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Evenimentul a fost unul emoționant, atât pentru cuplurile premiate, cât și pentru mine, personal.
Pentru perseverența lor în viața de cuplu, încrederea și respectul pe care și l-au arătat în decursul celor 50 de ani, sărbătoriții au primit câte o plachetă, o floare și un premiu simbolic în bani, din partea Primăriei și a Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii.
În deschiderea evenimentului, am evidențiat atât contribuția pe care cuplurile de seniori au adus-o la dezvoltarea municipiului nostru, cât și exemplul pe care aceștia îl constituie pentru tinerele generații.
Dumneavoastră sunteți cei care v-ați adus aportul la dezvoltarea și înfrumusețarea orașului nostru. De asemenea, în paralel, prin respectul, iubirea și înțelegerea manifestată în cuplu, ați rămas împreună atât de mult timp.Vă admir pentru tot ce ați realizat împreună și observ cum longevitatea celor 50 de ani v-a făcut și mai frumoși. Astăzi, emoțiile pe care le trăiesc sunt mult mai intense, deoarece printre cele 38 de cupluri se află și părinții mei, pe care-i iubesc și îi respect,
Felicitări și sănătate, tuturor cuplurilor din Municipiul Câmpia Turzii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie!
 
Dorin Lojigan,
primar Câmpia Turzii
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh