19
Mie, Iun
4 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Deschiderea anului de instrucţie 2023
Astăzi, la comandamentul Bazei 71 Aeriană, s-a desfăşurat ceremonia militară ce a marcat începerea anului de instrucţie 2023, în prezența domnului general de brigadă Daniel Pop și a comandantului unității, domnul general de flotilă aeriană Leonard-Gabriel Baraboi. Concomitent, pe locația Timișoara, a avut loc ceremonia de deschidere a anului de instrucție pentru personalul din cadrul Escadrilei 712 Elicoptere Giarmata.
Unul dintre principalele aspecte vizate a fost comunicarea de către comandanda unității a priorităţilor de instruire pentru anul în curs, precum şi executarea misiunilor de către fiecare militar cu responsabilitate și profesionalism, pe niveluri de competenţă şi potrivit funcţiilor ocupate.
S-a remarcat faptul că, anul precedent a fost un an plin de succese și realizări în cadrul misiunilor executate, iar comandantul bazei a felicitat personalul militar şi civil din perspectiva organizării, conducerii şi derulării principalelor exerciţii desfăşurate, exprimându-şi totodată convingerea că anul de instrucţie 2023 va fi unul productiv, în care nivelul ridicat de profesionalism va fi menţinut sau chiar depăşit.
Succes tuturor în noul an de instrucţie!
✍️ Andreea ONIȚA
? Alexandru AIOANEI, Răzvan HRIȚCU
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh