22
Sam, Iun
5 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 11 ianuarie a.c. polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii și cei ai Poliției municipiului Câmpia Turzii, cu sprijinul efectivelor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brăila și Galați, au efectuat 4 percheziții domiciliare în municipiile Brăila și Galați, în urma cărora au pus în executare 2 mandate de aducere pentru continuarea cercetărilor, într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de proxenetism în formă continuată.

 În cauză sunt vizați 2 tineri, respectiv unul de 26 de ani, din județul Galați și un altul de 21 de ani, din județul Brăila, cercetați de polițiști după ce în perioada iulie – noiembrie 2022 ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către o minoră în vârstă de 16 ani, facilitând activitatea acesteia prin asigurarea clienților.

 În cadrul perchezițiilor au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză.

 În urma activităților investigative și a probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

 În cursul zilei de azi, 12 ianuarie a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunere de arestare preventivă.

 Astfel că, pe numele tânărului de 26 de ani a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, iar pe numele tânărului de 21 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 Perchezițiile au beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh