28
Joi, Mar
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 11 ianuarie a.c., în  intervalul orar 11.00 – 14.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda împreună cu polițiștii Biroului Rutier Turda au derulat activități de prevenire și combaterea a evenimentelor negative în mediul rural, menite să sporească siguranța tuturor participanților la trafic.

 Astfel că, în cele 3 ore polițiștii au legitimat 98 de persoane, au verificat 75 de autovehicule și au efectuat peste 50 de testări cu aparatele etilotest.

 În cadrul activităților au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 13.000 de lei. 

De asemenea, în cazul a 3 conducători auto, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au aplicat ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere pentru fapte de depășire neregulamentară sau neacordare de prioritate.

 

Exemplu semnificativ:

 

În jurul orei 13.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Măguri-Răcătău, în timp ce conducea autoturismul în localitatea Vlaha, fără a deține permis de conducere.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh