29
Vi, Sep
25 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Primarul municipiului Câmpia Turzii își întâmpină prietenii de pe pagina sa personală de Facebook cu un mesaj optimist pentru anul 2016, mesaj ce conține referințe speciale la cei din orașul de pe Arieș plecațiîn străinătate la muncă:

”Dragi prieteni,

 

La început de nou an, într-un nou moment de bilanţ, vin în faţa dumeavoastră cu satisfacţia faptului că, şi în anul 2015, am reuşit împreună să realizăm multe din proiectele importante pe care ni le-am propus pentru comunitatea noastră. Fie că a fost vorba despre continuarea sau finalizarea unor proiecte de anvergură, fie că a fost vorba despre lucrări curente, despre rezolvarea unor probleme sociale sau despre activităţi culturale, am abordat toate aceste lucruri, împreunã cu colegii din cadrul Administraţiei Publice Locale, ai Consiliului local şi cu ajutorul dumneavoastră, al cetăţenilor,cu maximă responsabilitate. Iar rezultatele nu au întârziat, în mod firesc, să apară.
În mod special mă adresez cetăţenilor nostri plecaţi în străinătate departe de casă și de cei dragi, cu speranța că programele inițiate de administrația locală în 2016 „Anul responsabilității şi solidarității sociale și al diasporei” va oferi posibilitatea unei reintegrări în comunitatea noastră a acelora care se reîntorc acasă.
Multă sănătate și fericire alături de cei dragi în 2016,

Radu Ioan HANGA,
Primarul Muncipiului Campia Turzii”, publică primarul Câmpiei Turzii pe pagina sa personală de facebook.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh