29
Vi, Sep
26 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

De mai multă vreme am dorit să vă semnalez pagina de Facebook a administratorului public din Câmpia Turzii, Petre Pop, care s-a dovedit, nu o dată, a fi nu doar o sursă de informații la prima mână pentru cetățenii orașului sau chiar pentru ziariștii din presa locală, dar chiar și o culegere de cugetări și opinii, consemnate de politicianul cu vechi ștate de serviciu în administrația publică sub mențiunea ”Reflecții”.

În acest început de an, cel care este și președintele celui mai important partid din oraș, PSD Câmpia Turzii dar și psiholog de meserie, a postat și un mesaj de Anul Nou: „Dragi prieteni,

A fost un an interesant, cu realizări și deziluzii, cu aspirații și speranțe, cu emoții și nemulțumiri, însă cel mai important lucru pe care l-am realizat împreună a fost faptul că am fost o echipă, o echipă unită, dinamică și determinată! Vă mulțumesc și vă urez:
La mulți ani, multă sănătate împliniri ! Echipa rămâne! Echipa continuă! Echipa face!”, scrie Petre Pop care mai relatează, în chiar prima zi a anului, despre intervenția promptă a pompierilor pentru stingerea unui incendiu în oraș: „1 Ianuarie 2016.
AZI.OPERATIVITATE, INTERVENȚIE MAXIMĂ (ÎN DOUĂ MINUTE DE LA APEL) A FORMAȚIUNII DE POMPIERI CIVILI DIN PRIMĂRIA CÂMPIA TURZII. Azi formațiunea de pompieri civili a intervenit în două minute de la apelul unui cetățean care anunța incendiu în blocul G80 din Câmpia Turzii. În urma operativității si intervenției acestora, incendiul a fost izolat fără să producă pagube majore, imobilului și celorlalți vecini, până la intervenția formațiuni de pompieri militari! Acționăm, prompt, metodic și eficace! CAMPANIE DE INFORMARE CIVICĂ!”, mai arată Pop.

Revenind la ”Reflecții”, genul său preferat de postări, vi le ofer doar pe ultimele două lăsându-vă dumneavoastră plăcerea de a le descoperi pe celelalte accesându-i pagina de Facebook, la adresa https://www.facebook.com/petre.popp?fref=ts:

”Reflecții,
SĂ FIM MAI OPTIMIȘTI, MAI EFICIENȚI! ÎN 2016!

Nu ne naștem cu o genă a optimismului, însă putem învăța să fim optimiști, ne putem educa pentru a putea beneficia de energia pozitivă pe care ne-o generează starea de optimism. De ce este necesar să fim mai încrezători? Optimismul potențează dezvoltarea armonioasă, încrederea în sine si stima de sine care ne ajută să facem față situațiilor dificile din viața noastră de zi cu zi.
Fiecare din noi este complet diferit de celălalt și trebuie apreciat pentru ceea ce este și ceea ce face el. De aceea din spirit uman și plecând de la aceste considerații, ar trebui să evităm reproșurile, critica și consecințele de tip pedeapsă aplicată prin blamarea de genul ,, tu faci numai rău, ești rău... eu sunt bun, pentru că nu fac nimic și eu te critic...''
Pentru 2016 să ne propunem să fim mai optimiști, mai eficienți și prin asta mai sănătoși.”

 

”Reflecții,
NU SUNTEM PARTENERI DE SCANDAL.

De peste zece ani viața publică este obișnuită cu interminabile scandaluri, scandal mediatic, scandal politic, scandal religios, scandal virtual pe internet, certuri și divorțuri expuse public prin TV. Aceste fenomene au saturat societatea, generând un sentiment pasiv de enervare ne reactiv. Sigura reacție manifestându-se prin emoții colective speculate de cele mai multe ori de structuri politice care în lipsa unei viziuni și a proiectelor clare au căutat și caută parteneri de scandal pentru a exista public. Liniștea creează mari dificultăți revoltaților de serviciu.
Nu suntem parteneri de scandal, ci doar parteneri de proiecte. Este o nouă abordare în a face! Cultivăm aspirațiile pozitive ale populației, prin cultură, educație, sănătate publică și performanță economică.”

Petre Pop mai are o pagină pe Facebook, ca persoană publică, pe care o puteți accesa la adresa https://www.facebook.com/Petre-Pop-472208782946841/.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh