09
Sam, Dec
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Încă un proiect al asociației „Tinerii Voluntari”, grup aflat sub directa oblăduire a părintelui Nicolae Vălean de la Parohia Ortodoxă Câmpia Turzii  II, prinde contur
 în aceste zile. Popularizarea demersului a fost făcută și pe Facebook, pe pagina Tinerilor Voluntari, pe care o puteți accesa la adresa https://www.facebook.com/978856552185518/photos/pcb.1117142991690206/1117141951690310/?type=3.

Iată cum descriu aceștia demersul lor lăudabil: „Un proiect marca „Tinerii Voluntari", prin care donăm câte un ghiozdan plin cu rechizite elevilor aflați în situație materială precară!

Proiectul se desfășoară în perioada 20 august -10 septembrie 2016.
Beneficiarii proiectului vor fi elevii Liceului Teoretic "Pavel Dan" și ai Școlilor Gimnaziale "Avram Iancu" și "Mihai Viteazul" din Municipiul Câmpia Turzii.
Invităm oamenii de afaceri, oamenii politici și orice persoană doritoare să ni se alăture în acest proiect social menit să aducă bucurie elevilor și familiilor cu situație materiala precară din Câmpia Turzii.
GHIOZDAR! 
Darul tău către cei care așteaptă îngrijorați începutul anului școlar!”

 

Așadar, cei care simțiți că puteți da o mână de ajutor, contactați-i pe Tineri Voluntari din Câmpia Turzii/

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh