20
Sam, Iul
3 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, a ales să deschidă în mod oficial Zilele municipiului Câmpia Turzii printr-o ședință a Consiliului local la care au participat
 reprezentanți ai municipalităților maghiare din Mohacs și Kisber. Este vorba de orașele maghiare înfrățite cu Câmpia Turzii, localități cu care există o relație stânsă de colaborare a celor din Câmpia Turzii.

Atenția cu care au fost tratați oaspeții din Ungaria nu este întâmplătoare, primarul Dorin Lojigan susținând că își dorește o colaborare și mai strânsă cu cele două municipalități, pentru ca înfrățirea să nu fie doar formală ci să aibă rezultate benefice pentru comunitățile aflate de o parte și de alta a frontierei, dar în Uniunea Europeană toate trei.


„Vă spun bun venit! Îmi doresc ca relațiile pe care le-am construit împreună, de-a lungul anilor, să fie duse mai departe. Vă asigur că municipalitatea din Câmpia Turzii va face tot posibilul pentru ca relațiile dintre noi să continue și sunt convins că vom găsi reciprocitate și din partea dumneavoastră. De aceea am ținut să vă avem ca invitați de-a lungul celor trei zile de sărbătoare a
localității noastre. Continuăm o tradiție de 25 de ani de prietenie cu orașul Mohacs respectiv de 10 cu Kisber. Eu personal îmi doresc să sărbătorim mulți ani de acum înainte această prieteni dintre locuitorii orașelor noastre!”, și-a manifestat disponibilitate primarul Câmpiei Turzii.

La rândul lor, oficialii celor două delegații prezente la Câmpia Turzii au mulțumit gazdelor pentru ospitalitate și au arătat că sunt mai mult decât încântați de poziția primarului Lojigan, poziție care vine în întâmpinarea maghiarilor, cu doleanțe și proiecte de viitor comune.

În final, Lojigan a oferit câte un buchet de flori femeilor din delegațiile străine și i-a invitat pe participanți să admire în voie lucrările plastice expuse în galeria artiștilor din localitate, o expoziție intitulată „Masca”, și vernisată aseară.Thumbnail image

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh