09
Sam, Dec
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

O delegație formată din experți ai SC Tetarom SA, societate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, s-a deplasat în cursul dimineții zilei de astăzi, 15 septembrie 2016, în zona Câmpia Turzii, pe amplasamentul viitorului Parc industrial Tetarom V.
Scopul principal al acestui demers îl reprezintă analizarea, la fața locului, a unor aspecte de natură tehnică, precum și stabilirea următorilor pași care trebuie întreprinși în vederea edificării în respectiva locație a viitorului parc industrial.tetaromcA

„Ceea ce facem în momentul de față nu este decât o dovadă de consecvență, mai exact concretizarea unei inițiative pe care am avut-o încă din anul 2012 și pe care am anunțat-o public la acel moment. Consider ca județul trebuie sa cunoască o dezvoltare echilibrată și armonioasă, cu atât mai mult cu cât locurile de muncă sunt o problemă acută pentru locuitorii din zonă. Chiar dacă a fost o întâlnire de lucru, dintr-o serie mai lungă care vor urma, ne dorim ca demersurile sa avanseze cât mai rapid astfel încât și beneficiile în plan economic și social să apară în cel mai scurt timp posibil”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Biroul de presă
15 septembrie 2016Consiliul Judeţean Cluj
Serviciul Relaţii Publice

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh