09
Sam, Dec
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Înainte de  primul sunet al clopoțelului, duminică, 11 septembrie, Clubul Rotary Câmpia Turzii  împreună cu „Asociația Tinerii Voluntari” a derulat   proiect ”Ghiozdanul pentru școală” prin care 50 de elevi din oraș au primit câte un ghiozdan cu tot ceea ce le este de trebuință pentru a face față cu succes noului an școlar.

”Ținem foarte mult la educație, considerând-o cel mai bun drum pentru a avea acces la o viață mai bună, atât ca individ, cât și ca societate. Acesta este motivul pentru care am derulat    proiectul  ”Ghiozdanul pentru școală’. Le urăm micuților cât mai multe realizări în plan școlar și ne dorim să îi reîntâlnim pe toți în cadrul premiilor de excelență pe care Cluburile Rotary din toată țara dar și din Republica Moldova le oferă celor ce se disting prin rezultate excelente în cadrul concursurilor naționale și internaționale. La fel ca  Epictetus, considerăm că „e mai bine să-ți rămână copiii educați decât bogați; căci mai mult prețuiesc perspectivele celor educați, decât mijloacele celor bogați”

Tradiția ce marchează începutul unei noi etape educative, s-a născut din dorința ca elevii să își găsească timpuriu pasiunea care să le permită o viață frumoasă pentru dezvoltarea lor personală, a comunității și a României în special.

 

 

Chiper Doru

Presedinte Rotary Câmpia Turzii

2016-2017

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh