24
Vi, Mai
41 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Primăria municipiului Câmpia Turzii a derulat o acțiune în colaborare cu mai multe școli și instituții din oraș, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Zonelor Urbane printr-o campanie de plantare pomi și copaci, în trei zone din municipiu.
Parte a programului  “Fii responsabil! Fii partenerul meu”!, derulat de administrația Lojigan, campania a avut scopul de a contribui la „îmbunătăţirea calităţii managementului urban” prin implicarea activă a tinerilor în acţiuni de voluntariat, bineînțeles, în colaborare cu administraţia locală.
Proiectul „Oraşul trăieşte! Să-l ajutăm să respire!” a avut loc vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 13.00 și a constat în plantarea a 250 de puieţi oferiţi de către SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA în zona Parcului Municipal- Berc, zona Incubatorului de Afaceri şi zona Complex de Agrement ”La Trei Lacuri”. Cei care au dat exemplu sunt primarul Dorin Lojigan, viceprimarul Róbert István Szabó, consilierul județean Dumitru Drăghici, consilierul local Adrian Antal, dar și organizatorul și inițiatorul, de fapt, al evenimentului a fost Irina Munteanu, cea pe care Lojigan și întreaga organizație PNL Câmpia Turzii o susțin pentru obținerea unui post de deputat la alegerile din 11 decembrie.

 

Peste 100 de elevi și alţi membrii ai comunităţii locale a participat la acțiunea care, pe lângă că poate fi dată ca exemplu oricărei alte administrații locale, ar trebui repetată și de cei din Câmpia Turzii, în alte zone ce ar trebui plantate cu arbori.

O galerie foto de la acțiune puteți viziona aici: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/9721-plantare-arbori-la-campia-turzii-orasul-traieste-sa-l-ajutam-sa-respire

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh