24
Vi, Mai
41 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Adică, în conturile celor doi tineri aflați la nevoie, cei care au dorit să-i ajute au donat câte 22 394 RON.

Cele două evenimente de solidaritate umană, mâncarea gătită la ceaun și grătar de niște chefi bucătari inimoși și spectacolul artistic de după, au fost organizate de doi tineri la fel de dedicați, cheful bucătar Dragoș Pădurariu și maestrul de ceremonii, Adrian Soporan, cărora li s-au adăugat mulți, mulți voluntari dornici să ajute, la rândul lor, dar și o comunitate întreagă, în
frunte cu primarul Dorin Lojigan.

Vineri, la ora 13, câteva ceaune
cu mâncare delicioasă erau deja pregătite, condimentate și arătau foarte apetisant, iar mirosurile îmbietoare atrăgeau de la distanță. Alături de Dragoș Pădurariu și Adrian Soporan, au gătit și servit cu spor chef-ii sau chef-ii în devenire, Alex Hora, Ionela Mureșan, Băldean Radu, Mihai Rusu, Sebastian Sucală, pe care cei care au primit câte o porție de mâncare din mâna lor și-au dat imediat seama că îi cunosc de undeva: de la emisiunile concurs, de orientare culinar, Master Chef și Chefi la cuțite, de pe Pro TV și Antena 1. Bineînțeles că alături de aceștia, au pregătit ingredientele o armată de voluntari, în principal din asociațiile „Liberalism pentru Comunitate” și „Tinerii voluntari”.

De la ora 17 a venit rândul artiștilor să încânte pe cei care au ales să vină la sala de spectacole a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, unde fiecare a donat cât l-a împins inima, în timp ce pe scena au evoluat Amalia Chiper, Cristina Chiper, Ovidiu Somlea, Ionut, Mihai Trif, Olimpia Guzu, Lorena Florentin, Andreea Ciupe, Cosmin Mocean, Florin Rupa și Marius Ciprian Pop! 
Rezultatul? Îi lăsăm pe organizatori să vi-l prezinte: „9800 euro! Pentru cazul Sabrinei și cazul lui Tiberiu!


Mulțumim : Urcarn,Marele Alb, Macromex, AgrolegVaro, Restaurant Perla, Restaurant Liador, Moara cu Noroc, Taskiner, Adi Cimpan, Grupul Tinerilor Voluntari,
Profinox, Evopro-Cristi Gelmerean, Club Rotary, Campia Express- Rares Morar, ImpriMery, Adrian Forzen, Claudia Baciu, Flower Studio by Lavinia Soporan, Asociația ACEEA, Asociația Liberalism pentru Comunitate, multumim tuturor celor care s-au oferit voluntari, la evenimentul culinar si la cel artistic!
 
Mulțumiri speciale d-nului Primar Dorin Lojigan, pentru sprijinul si susținerea evenimentului! 
Mulțumim Chefi: Alex Hora, Ionela Muresan, Baldean Radu, Mihai Rusu, Sebastian Sucala si ajutoarelor din "bucatarie".
Mulțumim artiștilor: Amalia Chiper, Cristina Chiper, Ovidiu Somlea, Ionut, Mihai Trif, Olimpia Guzu, Lorena Florentin, Andreea Ciupe, Cosmin Mocean, Florin Rupa, si bunului prieten al comunității noastre, Marius Ciprian Pop! 
Dragilor, am reușit IMPREUNA sa facem un bine pentru Sabrina si Tiberiu! Probabil nu am dăruit o viața, dar sigur am dăruit o speranța! 
Sa va întoarcă Dumnezeu faptele însutit!”, au consemnat inimoșii organizatori, cu satisfacția muncii care a avut un rezultat mai bun decât era scontat.

Cuc e rămâne Câmpia Turzii după aceste acțiuni lăudabile? Cu satisfacția că oamenii săi au dovedit că se solidarizează la momente grele pentru orice membru al comunității, administrația a dovedit că are o capacitate organizatorică pentru a sprijini orice eveniment care are un scop menit să urnească angrenajele, nu foarte unse până acum, dintre executiv și societatea civilă, dintre oamenii aflați în slujba comunității și comunitatea în sine.

Mișcarea de ajutorare a Sabrinei și a lui Tiberiu a reușit să arate tuturor celor care au deschiderea să  vadă, că s-a unit o comunitate întreagă,

în cel mai mare eveniment caritabil derulat până acum la Câmpia Turzii, fără politică și  cu multă dragoste pentru aproapele. Poate nu ar fi stricat o implicare a bisericilor, a cultelor. Dacă nu acum, atunci când să dovedească toți cei ce propovăduiesc scripturile că au înțeles ce scrie acolo.

Nu-i nimic, o pot face în continuare, donând în cele două conturi deschise pentru beneficiul celor doi tineri aflați la nevoie, care suferă de leucemie și care necesită tratamente costisitoare pentru ca viața lor, fragedă, să
poată fi salvată:

 Alexandra Mărginean

RO72BRDE130SV35706201300 deschis la BRD

 Tiberiu Viorel Suciu

 

RO15BTRL05101201L26363XX deschis la Banca Transilvania

Comments   

# Mihai Suciu 2016-11-13 13:02
Cu tot respectul bisericile au înțeles nevoia cel puțin a fratelui meu și s-au făcut colete în fiecare biserica ortodoxa din oraș și câteva din Turda însă ele au mers pe ideea,, sa nu știe stânga ce face dreapta ''. În una din bisericile din Câmpia s-a instala o urna pentru donații pentru Tiberiu. S-au implica cum au putut și cu siguranță o vor face și în viitor.
Reply | Reply with quote | Quote
# Ionel Ignat - adm 2016-11-13 16:49
E OK, atunci. Mulțumim de precizare.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh