17
Lun, Iun
6 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii invită toţi locuitorii municipiului la deschiderea oficială a patinoarului în aer liber. Acesta este amplasat pe platoul betonat din Parcul Municipal (Berc).

Patinoarul va funcţiona timp de două luni, adică: decembrie 2016-februarie 2017.

Programul de funcţionare este următorul: de luni până duminică între orele 10.00-15.30 pentru începători, iar între 16.00-22.00 pentru avansaţi.

Preţul de intrare va fi diferenţiat, şi anume: 5 lei/copii până la 7 ani/serie, 7 lei/copii cu vârste între 18 ani/serie si 10 lei/adulţi/serie.

Cei care vor veni la patinoar în data de 26 decembrie 2016 şi 2 ianuarie 2017, vor avea din partea municipalităţii, INTRAREA LIBERĂ!

De asemenea, pe toată perioada funcţionării patinoarului, în zona acestuia se vor servi băuturi calde, fast food, etc. Pentru comercializarea acestora, Primăria municipiului Câmpia Turzii va închiria o suprafaţă de 40 mp. în vederea amplasării de tonete/rulote.

Locurile se vor acorda în ordinea depunerii cererilor la Registratura Primăriei, începând cu data de 15. decembrie 2016. Taxa de închiriere este de 6 lei/mp/zi, conform H.C.L. nr.17/2016.

            Invităm pe toţi iubitorii sportului pe gheaţă să vină în număr cât mai mare la deshiderea patinoarului.

 

 Evenimentul inaugural va avea loc în data de 16 decembrie 2016, ora 18.00.

 

 

PRIMAR

Dorin Nicolae LOJIGAN

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh