17
Lun, Iun
9 New Articles

Uncategorised

Thumbnail imageEficientizarea serviciului poliţienesc şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului reprezintă priorităţi ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Pentru realizarea acestor deziderate, considerăm oportună dezvoltarea de parteneriate cu instituţiile de învăţământ superior din municipiul Cluj-Napoca.

Sâmbătă 29 ianuarie, între orele 800-1600, se va întrerupe alimentarea cu energie electrică la consumatorii amplasaţi în extravilan, între Pepiniera Mihai Viteazu- Turda- C.Turzii, până la şoseaua E60.

Vor fi nealimentate posturile de transformare:

 

 • PTA Expediţie Ciment;
 • PTA Electrodinamizare CER Turda;
 • PTA Compresoare Turda;
 • PTA CAP Poiana;
 • PTA CAP Câmpia Turzii

 

 

Motivul pauzei: Asigurare condiţii de protecţie la demolarea LEA 110 kv Poiana- 9 Mai.

 

instruire-politie-proximitate-radu-bicaDirecţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, va participa, mâine, 29 aprilie 2010, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, la convocarea trimestrială profesională a poliţiştilor de proximitate.

Thumbnail imageÎn data de 24 februarie 2010, la ora 08.30, lucrătorii Postului de Poliţie Frata, jud. Cluj, au fost sesizaţi despre faptul că în perioada noiembrie 2009-23 februarie 2010 persoane suspecte necunoscute au pătruns fără drept în curtea unui imobilului de la adresa de mai sus şi dintr-o magazie i-au sustras o drujbă în valoare aproximativă de 800 lei.

 

Proiect co-finanţat prin Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial “Mediu”

  

Titlu proiect: „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda-Câmpia Turzii”

CCI 2007RO161PR008

Comunicat de presă

11.02.2013

S-a semnat ultimul contract din proiectul pe bani europeni

Preţul Contractuluieste de 689.000 lei fara TVA şi a fost câştigat de către o firmă din Bucureşti – LEADER ECO.

În urma semnării acestui ultim contract, CAA va fi dotată cu echipamente de ultimă generaţie pentru o gestionare a serviciului cât mai bună. Este vorba despre două autovehicule echipate fiecare cu:

 • Echipament pentru Detectarea scurgerilor în reţelele de apă
 • Echipament CCTV  pentru vizualizare a retelei

Acestea vor ajuta la eliminarea pierderilor de apă, prin depistarea instant a avariilor pe conducta de apă.

Garanţia minimă pe care ofertantul trebuie să o asigure este de 12 luni, pentru fiecare tip de echipament, respectiv: Autovehicol cu Echipament pentru Detectarea scurgerilor în reţelele de apă, Autovehicol cu Echipament pentru sistem CCTV pentru vizualizare a reţelei de canalizare.

Personalul din cadrul companiei va fi instruit pentru a putea opera pe aceste vehicule.

Perioada de garanţie începe de la data semnării şi înregistrării procesului verbal de punere în funcţiune şi finalizarea instruirii personalului.

 

 

DIRECTOR GENERAL

Alexandru Sabău

 

 

Contact: Compania de Apă Arieş SA - Diana Bănete - Ofiţer PR –Telefon: 0264-311771,  interior 103

Sediul social: str. Bogata nr. 1, Birouri: str. Axente Sever nr. 2 Turda

Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772

Manager de proiect: Traian Giurgiu

  

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea./http://www.caaries.ro

Mereu alaturi de tine!

 

 

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a

Uniunii Europene sau a Guvernului României

Thumbnail imageMarţi în jurul amiezei a avut loc un accident rutier în apropiere de Turda. O şoferiţă în vârstă de 20 de ani din  Baia-Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot 206, deplasându-se din direcţia Aiud - Turda, la km 433+249 metri, într-o curbă la stânga deosebit de periculoasă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra  direcției, a derapat, spre partea stîngă, părăsind partea carosabilă, lovind un cap de pod, după care a căzut în șanț.

În urma accidentului a fost rănită uşor o minoră de 13 ani, pasager în autoturism.

delegatie-consiliul-judetean-cluj-cracoviaConsiliul Judeţean Cluj a participat, în această lună, la Cracovia, în Polonia, la prima întâlnire a partenerilor din cadrul proiectului SMART+, proiect finanţat prin Programul de Cooperare Interregională INTERREG IV C. Proiectul SMART+ se încadrează în Axa Prioritară 1: Inovare şi economia cunoaşterii, Domeniul Major de Intervenţie: Inovare, cercetare şi dezvoltare tehnologică. Durata de implementare a proiectului este de 48 de luni (2010-2013).

Dacă utilizezi serviciile şi produsele oferite de site-ul www.turdainfo.ro înseamnă că eşti de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.
TERMENI GENERALI
a. Acest site (denumit generic SITE) este parte a site-urilor Turdainfo. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între dumneavoastră şi SC Portaglia SRL. Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve.
b. Turdainfo poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terţe persoane.
c. Continuând să utilizaţi site-ul presupune acordul dumneavoastră tacit şi achiesarea în întregime la Termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor SC Portaglia SRL.
d. SC Portaglia SRL poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil, site-ul. SC Portaglia SRL poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site. Totodată, SC Portaglia SRL poate limita accesul la anumite facilităţi/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări şi fără vreo răspundere.
1. CONŢINUT
a. Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comerial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
b. Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către SC Portaglia SRL.
c. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al SC Portaglia SRL.
d. SC Portaglia SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.
e. În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site de echipa redacţională sau de oricine altcineva încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate în secţiunea Contact a site-ului.
2. DREPTURI DE AUTOR
a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
b. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.turdainfo.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.
c. Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: "Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauză.
În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor".
Sursa www.turdainfo.ro va fi citată, cu link către site, în primul paragraf (ex.: "Cursul de schimb va înregistra, în perioada următoare, creşteri şi scăderi, mişcări naturale, care vor fi consemnate în ansamblu de toată economia, potrivit guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, informează www.turdainfo.ro"). La sfârşitul ultimului paragraf al ştirii şi în cadrul acestuia se va preciza "Integral pe www.turdainfo.ro" (sau o formulă echivalentă, practicată de site-urile în cauză), această formulă având link în www.turdainfo.ro.
De asemenea, la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: "SURSA: www.turdainfo.ro", cu link către site-ul www.turdainfo.ro.
Mediile offline se supun de asemenea termenilor agreaţi de către CRP şi în conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor din România.
d. www.turdainfo.ro, logo-ul SC Portaglia SRL şi www.turdainfo.ro sunt proprietatea SC Portaglia SRL S.A., niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al SC Portaglia SRL
3. RĂSPUNDERI
a. Dumneavoastră sunteţi singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de SC Portaglia SRL în legătură cu accesarea/utilizarea/exploatarea Conţinutului. SC Portaglia SRL îşi rezervă dreptul de a modifica, şterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discreţia SC Portaglia SRL ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.
b. Utilizarea site-ului reprezintă faptul că declaraţi şi sunteţi de acord cu publicarea de către SC Portaglia SRL a unui Conţinut, stabilit pe baza unor criterii proprii, Conţinut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat într-o manieră care să nu fie conformă cu dorinţele dumneavoastră. Într-un astfel de caz, răspunderea SC Portaglia SRL nu poate fi reţinută.
4. TRANSMITEREA DE INFORMAŢII CĂTRE TURDAINFO
a. Prin transmiterea de informaţii către SC Portaglia SRL se înţelege funizarea de către dumneavoastră a unor materiale, incluzând, dar fără a se limita la mesaje, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video.
b. Transmiterea de informaţii către SC Portaglia SRL echivalează cu acceptul acordat SC Portaglia SRL şi societăţilor afiliate (colectiv încadrate drept SC Portaglia SRL) ca liber de orice obligaţie privind achitarea unei plăţi şi/sau remuneraţii, ne-exclusiv şi pe o perioadă de 50 de ani, să utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod şi cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informaţii.
c. Totodată, prin transmiterea de informaţii către SC Portaglia SRL, se prezumă acordul dumneavoastră privind despăgubirea SC Portaglia SRL şi/sau a terţilor ca urmare a existenţei/naşterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informaţii. SC Portaglia SRL nu acceptă o răspundere limitată din partea furnizorului de informaţii.
d. SC Portaglia SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decât cele care au un contract semnat cu instituţia. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultător, defăimător, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori în secţiunea de comentarii.
5. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR LA ÎNREGISTRARE
a. Accesul la conţinutul online al site-ului www.turdainfo.ro este liber.
b. Pentru opţiunea "Login / Înregistrare", utilizatorului i se va cere să ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de înregistrare va conţine informaţii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).
6. COOKIES
Site-ul www.turdainfo.ro foloseşte cookie-uri. Cookie-urile reprezintă date stocate pe hardul utilizatorului, conţinând informaţii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor. De exemplu, prin introducerea unui cookie pe site-ul www.turdainfo.ro, va fi suficient ca un utilizator să se log-eze pe site decât o singură dată cu parola, câştigând astfel timp pe parcursul navigării pe pagina noastră. Dacă utilizatorul rejectează un cookie, poate să utilizeze în continuare site-ul www.turdainfo.ro. Cookie-urile ne ajută la urmărirea şi segmentarea intereselor utilizatorilor noştri, pentru a intensifica experienţa vizitării site-ului nostru. Unii dintre partenerii noştri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care îşi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces şi nici nu putem controla aceste cookie-uri.
7. TRIMITE ARTICOL
Dacă utilizatorul doreşte să utilizeze serviciul nostru de referinţe informându-şi un prieten în legătură cu site-ul sau newsletterul nostru, îi vom cere adresa de e-mail a prietenului său. SC Portaglia SRL va trimite automat prietenului sau un mesaj e-mail prin care-l invită să viziteze site-ul. SC Portaglia SRL stochează această informaţie pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail.

8. OPŢIUNEA DE DEZABONAREUtilizatorii au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu mai doresc să primească un newsletter de la www.turdainfo.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare conţinut în e-mail. Dezabonarea de la newsletter se face online, trimiţând solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site după logare.

9. POLITICA LEGATĂ DE COMENTARII Comentariile ce nu sunt validate de către utilizator in termen de 48 ore nu sunt luate in considerare si vor fi șterse automat. Introduceți o adresa de mail valida pentru confirmarea înregistrării. Adresa de e-mail rămâne confidențială și nu va fi dezvăluită nici unei terțe persoane și nici nu va fi publicată pe site. In câmpul “Nume” se introduce numele dumneavoastră sau pseudonimul. Este interzis spam-ul (postări multiple ale aceluiași comentariu). Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist in comentarii. Injuriile de orice fel nu sunt premise. Sunt permise numai comentariile in limba romana. Comentariile ce conțin prescurtări abuzive, precum si scrierea cu tz,sh, k, y este interzisă, cu excepția cazurilor in care pot apărea confuzii. Sunt permise comentariile in contradictoriu cu alte comentarii postate de utilizatori, acestea păstrând regula bunului simt. Ne rezervam dreptul de a nu publica unele comentarii, fără să dam explicații suplimentare. Comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale Redacției (excepție făcând mesajele scrise chiar de către aceasta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane. Redacția turdainfo.ro nu oferă garanții pentru lipsa de acuratețe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informații prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Redacției turdainfo.ro. Redacția turdainfo.ro își rezervă dreptul de a șterge orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor oricărui utilizator care nu se supune acestor condiții, fără a da explicații ulterioare.  

10. SECURITATE
SC Portaglia SRL adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor săi. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline, cât şi online. Formularele de abonare la newsletter-ul www.turdainfo.ro necesită introducerea unor date personale (de exemplu, numărul de telefon mobil), care vor fi protejate. Toate informaţiile despre utilizatori sunt confidenţiale. Doar angajaţii a căror activitate specifică implică lucrul cu informaţii personale (de exemplu, reprezentanţii serviciu clienţi) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informaţiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.
11. RĂSPUNDERE JURIDICĂ. DESPĂGUBIRI
a. Conţinutul acestui site, inclusiv ştirile, cotaţiile, datele şi alte informaţii, este furnizat de SC Portaglia SRL şi de către furnizorii săi de conţinut. Acest site furnizează instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiţii sau produse.
b. SC Portaglia SRL nu cere clienţilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către SC Portaglia SRL prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site, după logare.
c. SC Portaglia SRL şi furnizorii săi de conţinut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de SITE şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. SC Portaglia SRL îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri. Deşi SC Portaglia SRL face toate eforturile pentru a obţine informaţii de încredere de la furnizorii săi externi, nu garantează acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia.
d. Fiecare utilizator al SITE-ului este de acord ca, la cererea SC Portaglia SRL, să exonereze de răspundere www.turdainfo.ro şi SC Portaglia SRL pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.
Persoanele fizice sau juridice responsabile de încălcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislaţiei în vigoare în România.
e. SC Portaglia SRL îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza aceste condiţii în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.
Log files:
Utilizăm adresele IP pentru a analiza tendinţe, a administra site-ul, a urmări mişcările utilizatorilor şi a aduna informaţii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nicio legătură cu informaţiile personale.

Politica legată de comentarii

 

Comentariile ce nu sunt validate de către utilizator in termen de 48 ore nu sunt luate in considerare si vor fi șterse automat. Introduceți o adresa de mail valida pentru confirmarea înregistrării. Adresa de e-mail rămâne confidențială și nu va fi dezvăluită nici unei terțe persoane și nici nu va fi publicată pe site.

In câmpul “Nume” se introduce numele dumneavoastră sau pseudonimul.

Este interzis spam-ul (postări multiple ale aceluiași comentariu).

Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist in comentarii. Injuriile de orice fel nu sunt premise.

Sunt permise numai comentariile in limba romana. Comentariile ce conțin prescurtări abuzive, precum si scrierea cu tz,sh, k, y este interzisa, cu excepția cazurilor in care pot apărea confuzii.

Sunt permise comentariile in contradictoriu cu alte comentarii postate de utilizatori, acestea păstrând regula bunului simt.

Ne rezervam dreptul de a nu publica unele comentarii, fără să dam explicații suplimentare.

Comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale Redacției (excepție făcând mesajele scrise chiar de către aceasta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane.

Redacția turdainfo.ro nu oferă garanții pentru lipsa de acuratețe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informații prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Redacției turdainfo.ro.

Redacția turdainfo.ro își rezervă dreptul de a șterge orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor oricărui utilizator care nu se supune acestor condiții, fără a da explicații ulterioare.

 

Thumbnail imageAstăzi, 15.09.2010, a fost semnat contractul care are în vedere Expertiza tehnică, documentaţie de avizare şi devize generale a lucrărilor de intervenţii pentru programul de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene din judeţul Cluj în perioada 2010 – 2012. În urma procedurii de licitaţie deschisă, în cadrul căreia au fost depuse un număr de 6 oferte, a fost declarată câştigătoare Asocierea SC POYRY ROMANIA SRL şi SC ECOTERRA SRL, pentru toate cele 7 loturi.

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca, telefon: 0264503336

NR.

CRT

LOCALITATEA

ZILE  CALENDARISTICE

 

TÂRG  DE  ŢARĂ  SAU BÂLCIURI  DEOSEBITE

Piaţă agroalimentară

Târg

săptămânal

Târg

de animale

 1. 1.

CLUJ  NAPOCA

Zilnic

Sâmbătă – Oser (piaţă vechituri)

-

Piaţă volanta-parcarea din fata agenţiei CFR –ultima sâmbătă din lună

 1. 2.

DEJ

Zilnic

Marţi

Marţi

-

 1. 3.

TURDA

Zilnic

Sâmbătă

Sâmbată

Prima vineri din lună

 1. 4.

CÎMPIA TURZII

Zilnic

Miercuri

Sâmbătă

14 -15.08. -  Zilele Câmpiei Turzii

06.10. – Ziua recoltei

 1. 5.

GHERLA

Zilnic

Luni

Luni

02-03. 04 Târg miei

 1. 6.

HUEDIN

Marţi, Vineri, Duminică

 

-

25.01; 22.02; 29.03; 26.04; 31.05; 28.06; 26.07; 30.08; 27.09; 25.10; 29.11; 13.12;

 

-

 1. 7.

AGHIREŞU

-

-

Prima joi din lună

-

 1. 8.

BELIŞ

Duminică

Duminică

-

-

 1. 9.

BOBÎLNA

-

-

Ultima duminică din lună

Ultima duminică a lunii iulie

 1. 10.

BONŢIDA

-

-

Prima duminică din fiecare lună

13.01;  20.03;  29.06;  20.08; 20.10;

 1. 11.

BORŞA

-

Vineri

Vineri

-

 1. 12.

BUZA

Miercuri

Miercuri

Miercuri

Prima duminică din lună

Prima duminică din luna octombrie

 1. 13.

CĂLĂŢELE

Sâmbătă

-

-

-

 1. 14.

CĂMĂRAŞU

-

-

-

24.06. Târgul cireşelor

 1. 15.

CĂTINA

-

Ultima sânbătă din lună

Ultima sâmbătă din lună

01.02.

 1. 16.

CIUCEA

Joi

-

-

-

 1. 17.

COJOCNA

-

Duminica

-

-

 1. 18.

FLOREŞTI

Luna de Sus DN 1 E60

 

-

 

Sâmbăta -  Târg auto

-

-

 1. 19.

FRATA

Berchieş

-

-

Vineri

-

-

-

-

29.06 - Târg Tradiţional

 1. 20.

GEACA

-

 

-

A doua miercuri din lună

 1. 21.

GILĂU

-

Prima vineri din luna si vinerea din a treia saptamina din luna

-

-

 1. 22.

IARA

Marţi

Marţi

12.01; 13.02; 09.03; 28.04; 11.05; 08.06; 13.07; 10.08; 28.09; 12.10; 09.11; 06.12.

12.01; 13.02; 09.03; 28.04; 11.05; 08.06; 13.07; 10.08; 28.09; 12.10; 09.11; 06.12.

 1. 23.

MĂNĂSTIRENI

Sâmbătă

-

-

-

 1. 24.

MĂRIŞEL

-

-

-

11.07. - Serbarea Avram Iancu

14.10 - Ziua Muntelui

 1. 25.

MOCIU

Marţi

Marţi

Marţi

16.02; 13.04; 15.06; 16.08 (Târgu Secerii) 19.10; 14.12.

 1. 26.

NEGRENI

-

-

04.01; 01.02; 01.03; 12.04; 03.05; 14.06; 05.07; 02.08; 06.09; 11.10; 01.11; 06.12.

11.06 -13.06.

07.10 - 10.10.

 1. 27.

PALATCA

-

Ultima duminică din lună

-

-

 1. 28.

PANTICEU

-

-

Prima marţi din lună

-

 1. 29.

POIENI

Valea - Drăganului

Miercuri

Sâmbătă

-

-

-

-

-

-

 1. 30.

RÂŞCA

Miercuri

-

-

-

 1. 31.

RECEA CRISTUR

-

-

A doua sâmbătă din lună

-

 1. 32.

SAVĂDISLA

-

-

-

24.04;  25.10.

 1. 33.

SIC

-

Marţi

-

-

 1. 34.

SUATU

Luni

Luni

Luni

Ultima zi de luni din septembrie

 1. 35.

TURENI

Ceanu Mic

-

-

-

-

-

-

12.09. Sărbătoarea “BUCIU”

18. 07

 1. 36.

VIIŞOARA

-

-

Prima marţi din lună

10.01; 16.03; 20.07; 12.11.

 

Acest site este proprietatea SC Portaglia SRL - administrator Ionel IGNAT

CUI: 26484834

REG COMERTULUI J12/173/2010

Sediul Social: str. Rapsodiei nr. 4 ap. 10, Turda, judeţul Cluj

Capital social: 200 lei.

 

Redacţia :

Redactor-şef: Ionel IGNAT 

IT&C / operator imagine : Cristian OLTEANU

Marketing, webdesign: Ionel IGNAT

Date de contact: 

Telefon: 0740 271 381

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mai multe articole...