18
Joi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ivan-turbinca-petrosaniTeatrul Municipal Turda a fost invitat să participe cu spectacolul "Ivan Turbincă", în regia lui Daniel Vulcu, scenografia Oana Cernea, la cea de-a treia ediţie a Festivalului de teatru pentru copii „Feți Frumoși, Zâne Bune și Ilene Cosânzene” de la Petroşani (30 mai - 1 iunie 2014). Reprezentaţia va avea loc în 31 mai 2014, începând cu orele 13.00, la Teatrul Dramatic "Ion D. Sîrbu" Petroşani.

Ca răsplată pentru milostenia pe care o arată Ivan în întâlnirea cu Dumnezeu și Sf. Petru, turbinca lui Ivan capătă puteri nemaivăzute și nemaiauzite, fapt ce îl va face pe acesta să cutreiere pământul în lung și lat pentru a le veni de hac celor vinovați de toate relele de pe Pământ. Așa ajunge Ivan să îngrămădească și să întemnițeze în turbinca lui miraculoasă pe Scaraoschi - mai marele Michiduță, pe slujitorii săi - drăcușorii împielițați și pe hâda și pocita Moarte. 
Din distribuția spectacolului fac parte actorii : Petre Băcioiu, Ginuc Crișan, Valentin Oncu, Ilinca Mateescu, Maria Salcă, Renata Fabian, Diana Roșca.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh