23
Ma, Apr
10 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageŞi în Parcul Teilor a fost distracţie şi voie bună pentru cei care au decis să se îmbrace mai gros şi să meargă înspre scena care vara este o frumoasă fântână arteziană.

De cum intri pe aleile parcului te întâmpină tarabele unui târg. De fapt, aşa cum ne-au anunţat organizatorii, este vorba de o ediţie specială a „Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari" Thumbnail imageorganizată de Primăria Turda şi la care au participat producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de Thumbnail imageactivitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale.
Sute de turdeni au asistat la spectacolul folcloric organizat de Casa de Cultură, cu participarea ansamblurilor „Datina Turdeană", „Crăişorii", Comori Ardelene" dar şi a soliştilor vocali Nicoleta Hădărean, Lorena Hideg, Maria Borcea, Natalia Thumbnail imagePresecan, Bianca Gabor, Ioana Budae, Olivia Giurgiu, Oana Venţel, Maria Lazea, Cristina Chiper, Emilia Haţegan. Spectacolul a fost prezentat de Emil Moldovan iar conducerea muzicală i-a aparţinut lui Thumbnail imageNelu Kersedi.
La ora 18 un frumos foc de artificii a luminat cerul cartierului Oprişani, artificierii primind binemeritate aplauze din partea spectatorilor, ca orice alt artist care a participat la spectacolul organizat de Ziua Naţională a României. Înghesuit în public s-a aflat şi primarul Tudor Ştefănie, împreună cu soţia.Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh