20
Mie, Feb
45 New Articles

Cultură
Typography

Daciana Constantea, din Câmpia Turzii, a câștigat Trofeu si Premiul 1 la Festivalul „Armonii de iarnă” din 17 februarie, la București, iar acum se pregătește pentru o nouă competiție. Este vorba de festivalul „Vocea Tinereții”,  aflat la a doua ediție, organizat de Belle Arti, care va fi organizat în 26 mai 2018, la Pitești. Concurenta  din Câmpia Turzii este înscrisă la toate secțiunile: Pop românesc 13-15 ani , Pop internațional 13-15 ani , secțiunea dedicată pentru artiști-compozitori care nu mai sunt în viață „Mulțumesc , Maestre”. Tânăra artistă de 14 ani are în portofoliul muzical un total de 97 de premii și 41 de participări la competiții naționale si internaționale de gen și dornică să evolueze continuu în plan artistic.

La concursul de la Pitești, un eveniment prezentat de actorii Anca Dinicu si Ovidiu Cuncea, Daciana dorește să participe cu piesele: „Mai frumoasă”, ”You Lost Me” și „Îngerii nu plâng”, pregătite sub îndrumarea profesoarei sale de canto, soprana Anca Pârlog, alături de care a realizat mari performanțe, de Grand Prix, trofee de grupă și de aur, reușite care i-au adus mulțumire personală, perseverență și motivația de a continua, în muzică, pe mai departe.

Tânăra cântăreață își reprezintă mereu cu cinste orașul natal, Câmpia Turzii, cu vocație, talent și multă muncă.

Debutul ei pe o scena s-a produs la o vârstă foarte fragedă, la numai 7 ani, la festivalul „Mamaia Copiilor” unde a ocupat locul 2. Era începutul unui drum artistic presărat cu multe sacrificii financiare, deplasări pe mii de kilometri cu trenul, învoiri multe de la școală și, bineînțeles, cu multe lecții și teme de recuperat, pentru că Daciana nu neglijează școala. În acest an, pe micuța cântăreață o așteaptă examenul de evaluare națională, la finalul clasei a VIII-a.  Își dorește foarte tare să realizeze performanța record de „100” de trofee cucerite, care poate reprezenta nu doar pentru ea și cei apropiați, ci pentru întreaga localitate natală și pentru conducerea municipiului Câmpia Turzii o mândrie.  

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh