08
Sam, Aug
54 New Articles

Cultură
Typography

One man show-ul „S-a întâmplat într-o joi” de Elise Wilk cu Valentin Oncu regia Laura Moldovan se va juca mâine 14.11.2019 la Festivalul de Teatru la Timișoara iar spectacolul este deja SOLD-OUT. „O zi de joi, teatrul aureliu maneaun taxi, 5 destine; oare unde ajung ele gonind pe străzile unui orășel de provincie? Este vorba despre noi, despre nevoia de a vorbi despre noi, pentru a da un sens propriei existențe.”

Turdenii îl pot revedea sâmbătă 23.11.2019 ora 19.00 la Teatrul Aureliu Manea.

Teatrul a pregătit în această săptămână super-comedia „Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu cu trei reprezentații: în 13.11.2019  de la ora 17.00  la Viișoara, în 14.11.2019  de la ora 13.00 și de la ora 19.00 în sala mare a teatrului. Din distribuția spectacolului fac parte: Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Nicoleta Bolcă, Cornel Miron, Ioana Ladoș, Paul Popa.

         Sâmbătă de la ora 19.00 puteți revedea comedia lui Cehov  „Tragedian la Jubileu” regia Muriel Jakab-Manea, iar duminică cei mici se vor putea întâlni în premieră cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, spectacol în regia lui Andrei Mihalache, de la ora 11.00.

Preț bilete spectacole adulți: 15 lei întreg sau 10 lei cu reducere (elevi, studenți, pensionari). Preț bilet premieră spectacol copii: 10 lei.

            Biletele se găsesc online pe tomtix.ro.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh