19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Asociaţia Potaissa Art mulţumeşte partenerilor săi şi donatorilor care s-au implicat în perioada 19 noiembrie - 2 decembrie 2020 la expoziţia şi licitaţia în scop caritabil ARTA ESTE DESPRE OAMENI - ÎMPREUNĂ PENTRU HORAŢIU! Evenimentul a fost iniţiat actiune caritabilade Asociaţia Potaissa Art pentru a-l ajuta pe elevul Horaţiu Lazăr care a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat de la brâu în jos să achiziţioneze un aparat de recuperare antispasmic care să îl ajute la recuperarea sa.
 
Mulţumim artiştilor plastici Victor Apostu, Sebastian Luca, Claudia Macarie, Gabriela Meşter, Eric Perjovsky, Anca Petran şi Anica Pojar  care au donat cele 9 lucrări pentru a fi licitate!
 
De asemenea suntem profund recunoscători că a ales să ni se alăture ca partener Clubului Rotary Turda, cei care au organizat licitaţiile pe platforma 24Auction a companiei Life is Hard din Cluj-Napoca! Licitaţiile şi donaţiile vor continua până Vineri, 18 Decembrie a.c. 
 
Până la această oră în contul special deschis pentru acest proiect, RO68BTRLRONCRT0561306102, s-au adunat în urma licitaţiilor 5500 lei, şi au mai fost donaţi 400 lei. Suma care va fi adunată până în 30 Decembrie va fi donată familiei elevului Horaţiu Lazăr pentru a fi folosită în scopuri medicale. Sperăm ca Horaţiu să se poată bucura cât mai curând de sănătate.
 
 
 
Sebastian Vasile Luca
Preşedintele Asociaţiei Potaissa Art
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh