20
Mie, Ian
54 New Articles

Cultură
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ziua Culturii Naționale va fi sărbătorită la Turda printr-o serie de manifestări culturale care se vor desfășura în data de 15 Ianuarie 2021, începând cu ora 18:00.culturii nationale turda

Prin aceste acțiuni ne alăturăm proiectului inițiat de Ministerul Culturii ce propune un demers cultural unitar la nivel național: aprinderea simbolică a Flăcării Culturii.

Programul manifestărilor:

ora 18:00 - Proiecție imagini ce îl înfățișează pe marele poet național Mihai Eminescu pe clădirea Teatrului Național “Aureliu Manea”.

ora 18:00 - pe scena Teatrului Național “Aureliu Manea” are loc spectacolul de muzică și poezie: „România frumoasă” unde îi putem revedea pe îndrăgiții actori turdeni ai Teatrului Național “Aureliu Manea” și artiștii lirici, precum muzicianul Ovidiu Lipan Țăndărică, Cristian Hodrea (bas-bariton), Ioana Felea Popa (soprană), Irina Călin, Iulia Merca și Elena Lungu (la pian)..

Galeria de Artă „Valer Suciu” va găzdui proiecția de pictură după creația eminesciană intitulată  „Din cerurile albastre”, care va putea fi vizitată în intervalul orar 18:00- 20:00.

Accesul la evenimentele dedicate “Zilei Culturii Naționale” se va face în limita a 30% din capacitatea sălii de spectacole a Teatrului, în vederea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19, iar accesul se face pe baza de invitație care se poate obține de la sediul Casei de Cultură, mai multe informații puteți obține la tel: 0264.311-980.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh