18
Joi, Apr
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ziua Culturii Naționale este o sărbătoare care are loc anual la data de 15 ianuarie și are ca scop promovarea culturii, artei, și efortului academic. A fost aleasă ziua de 15 ianuarie întrucât reprezintă data nașterii poetului nostru Mihai Eminescu. Actorii teatrul national aureliu maneaTeatrului Național Aureliu Manea Turda au pregătit pentru publicul turdean o serie de evenimente care vor avea loc în această zi.

Pentru că dorim să aducem poezia mai aproape de toți turdenii, i-am înregistrat pe actori recitând poeziile favorite, am amplasat un dispozitiv audio special pe una dintre mașinile teatrului, iar aceasta va străbate străzile orașului. Astfel, vineri, 15.01.2021, veți putea auzi poemele marelui autor român la orele 10:00, 13:00 și 16:00.

Pentru cei care nu vor avea ocazia să ne viziteze, actorii le-au pregătit o serie de filmulețe în care vor fi recitate poezii și care vor fi difuzate din 2 în 2 ore pe pagina de Facebook a teatrului. https://www.facebook.com/teatruturda/

            Vă reamintim că în  parteneriat cu  Primăria și Casa de Cultură Turda, am organizat două evenimente pentru a sărbători reîntâlnirea cu publicul:

  • ora 18:00 -
    Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh