19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda organizează începând de Miercuri, 5.05.2021, a XVI-a ediție a concursului de eseuri. Tema din acest an a acestui concurs este „Amintiri din anii pandemiei”. Prin acest concurs organizatorii își propun încurajarea afirmării tinerelor talente în domeniul creaţiei literare, promovarea literaturii şi artei naţionale, sensibilizarea tinerei generaţii pentru cunoaşterea şi respectarea moştenirii culturale, promovarea literaturii și a elevilor talentați și apropierea lor de spiritul valorilor autentice.

Plicul cu eseul poate fi depus la sediul central al Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu” Turda situat în Piaţa Republicii nr. 52, sau poate fi trimis în format electronic la adresa de E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în data de 28 Mai a.c. ora 10, împreună cu datele personale ale concurentului (nume, prenume, data naşterii, școala, clasa, adresă, nr. de telefon) și împreună cu o declarație pe proprie răspundere al cărui format este pus la dispoziția participanților e către bibliotecă, privind dreptul de autor asupra lucrărilor. La concurs se poate trimite o singură lucrare de maxim o pagină și jumătate, format A4. Lucrările trebuie scrise pe computer, cu fonturi Times New Roman de mărimea 12, distanțate la 1 rând. Lucrările trimise pentru concurs nu se returnează.

În acest an concursul este unul național, la el putând participa, pe două secțiuni, elevii claselor a VII-VIII și cei ai claselor X-XI din toate județele țării.

Festivitatea de premiere a lucrărilor va avea loc în data de 1 Iunie, la ora 10, pe terasa din fața Teatrului Național ”Aureliu Manea” Turda.

 

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Tel: 0264.31.38.37

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh